Езикови ваканции

Начало Езикови ваканции

Езиковите ваканции в чужбина са новата алтернатива за успешно усвояване на чужд език, близка до начина по който човек учи родния си език- естествено и неусетно.
Да попадне човек и да живее в среда, в която езикът е жив и се говори от местни, е чудесна възможност, която не е за подценяване. Именно по този начин се отпускаме и неусетно навлизаме в ритъма на новия език. Когато сме заобиколени от чуждата реч, в естествената й среда- дали от любопитство, необходимост, от желаение за комуникация с нови хора или поради друга причина, ние просто проговаряме. 

Както всички, които някога са учили чужди езици знаят - доста трудно е човек да се "пречупи" и да заговори спокойно и гладко на чуждия език, понякога без значение и на какво ниво го знае вече- особено, когато се налага да вземе думата и говори пред много хора. Всеки се притеснява да не сгреши, в мислите си да намери правилната дума и да подреди правилно граматиката и..  изведнъж изпитва затруднение и притеснение да се изкаже свободно. Именно това притеснение от проговарянето, може да бъде избегнато, когато учим езика в чужбина, защото там учим, вече практикувайки го. Убедете се сами, попитайте хора, който са пробвали.

Едно клипче, направено от наши клиенти | Malta | Thank you for memories