Езикова програма Италиански тур, Италия

Начало Италиански език Езикова програма Италиански тур, Италия

Програмата "Тур в Италия" дава възможност за изучаване на италиански език в различен град всяка седмица- Рим, Милано, Флоренция, Сиена. 

Възраст: 16+
Обучение: 20 учебни часа седмично
Настаняване: приемно семейство; споделен апартамент
Начални дати 2018г.: всеки понеделник, специални дати за напълно начинаещи
Нива: А1- C1 (от начинаещи до напреднали)
Минимум престой: 2 седмици
 

За училището

Програмата "Италиански тур" е предназначена за всеки, които желае да изучава езика и да опознае отблизо красотите на Италия. Всяка седмица курсът по италиански език се провежда в различен град. Участниците в програмата стартират обучението си в един от градовете- Рим, Сиена, Флоренция или Милано, а на следващата седмица продължават курса си в учебна база, в друг от изброените градове.

Италиански език се изучава по 4 часа дневно, главно преди обяд, в групи от максимум 12 човека. Училищата във всеки от изброените градове, предлагат отлични условия за протичане на обучението. Курсистите учат в удобни, светли, модерно оборудвани класни стаи. Осигурен е безплатен интернет достъп. Преподавателите използват съвременни методи за обучение и отделят време за въпроси и разяснения по материала.

Следобяд и вечер, участниците в програмата имат възможност да се запознаят с културата, историята и съвремието на Италия. Подбраните градове, в които се провежда програмата, са сред най- популярните в страната и посетителите им не биха могли да скучаят. 

учене на италиански език в Италия, изучаване на италиански Италия, курс по италиански в Италия, езикови екскурзии за възрастни Италия, обучение по италиански език в Италия, настаняване приемно семейство в Италия, езиков курс и настаняване в семейство Италия
Приятелска и непринудена атмосфера в клас


езикови ваканции Италия, езиков тур в Италия, езиково обучение и настаняване в приемно семейство Италия, италиански език в Италия, езиков курс и настаняване Италия
Обмяна на знания по италиански


езикова ваканция Италия, програма за изучаване на италиански в Италия, италиански език в италия и настаняване в семейство, езикови курсове в Италия
Седмица в Рим


езиков курс по италиански Милано Рим, Сиена, Флоренция, езикова ваканция в чужбина, Италия учене на език и настаняване в семейство, курс по италиански в чужбина
В Милано също е прекрасно!


езиков курс по италиански Италия, езикови ваканции за възрастни Италия, курс по италиански и настаняване в семейство Италия, настаняване в приемно семейство Италия, организирано свободно време след часовете
Романтична Сиена


курс по италиански език Италия, езикови курсове за възрастни в чужбина, пътуване и изучаване на италиански език в Италия, настаняване в приемно семейство в Италия, летен езиков лагер Италия
Кой би устоял на истинска италианска пица?!


Обратно към начало

Настаняване

Независимо в кой от градовете сте, условията за настаняване и цените са еднакви. Подбрани са най- подходящите опции, разположени в близост до учебните сгради. Участниците в курса, могат избират измежду следните варианти:

1. Настаняване в приемно семейство:
Настаняването в приемно семейство позволява на участниците в програмата да усетят типичната атмосфера на италианския живот и да опознаят добре културата и нравите на италианците. Домакините са сърдечни и приветливи хора, с опит в посрещането на курсисти от различни националности. Стаите са чисти и поддържани, с едно или две легла. Към нощувките са включени закуски, а по желание- приемното семейство може да осигури и хранене на база полупансион- закуска и вечеря в италиански стил. В този случай използването от курсисите на кухнята в дома, се изключва.

2. Настаняване в споделен апартамент:
В споделените апартаменти се съжителства с други участници в програмата от различни националности; с италианци или със собствениците на апартамента. Жилищата са напълно обзаведени, кухните- съвременно оборудвани. Тук курсистите имат възможност да приготвят храната си самостоятелно.

Обратно към начало

Цени

Регистрационна такса- 70 € /валидна в рамките на една година/ 

Курсове по италиански:  

   2 седмици   3 седмици   4 седмици   5 седмици   Доп. седмица
Брой учебни часове общо            40          60          80         100             20
Обща цена          380 €         540 €         720 €         800 €            160 €


Настаняване:

 

 Тип стая 

 2 седмици

(13 нощувки) 

 3 седмици

(20 нощувки) 

4 седмици

(27 нощувки) 

Допълнителна

седмица

Споделен апартамент двойна               234€             360 €             486€            126 €
единична       325€             500€             675€            175 €
Приемно семейство, вкл. закуска двойна        286€             440 €             594€            154 €
единична         377€             580 €             783€            203 €
Приемно семейство, полупансион двойна         468€             720 €             972€            252 €
единична        559€             860 €            1161€            301 €

* Двойна стая може да бъде резервирана само от двама участника в курса, които пътуват заедно.

Цената не включва:

- Трансферите между градовете - В учебните центрове се оказва пълно съдействие относно организирането им и закупуването на билети.

Дати /2018г./:
Програмата "Италиански тур" се провежда целогодишно, с начални дати всеки понеделник!
За абсолютно начинаещи са предвидени отделни стартови дати на курсовете: 29.януари; 05 и 19.февруари, 05 и 19.март; 03 и 16, 30.април; 07, 21.май; 04 и 18.юни; 02, 16 и 30.юли; 06 и 20.август; 03 и 17.септември;01, 15 и 29 октомври; 12 и 26.ноември; 10 декември.
По време на официалните празници не се провеждат учебни занимания!


Повече снимки от програмата "Тур в Италия", може да разгледате тук 

Обратно към начало

За повече информация изпратете запитване:

Съобщение
Код за сигурност
CAPTCHA ImageНова картинка