Комбиниран курс по френски в Антиб и Париж, възрастни

Начало Френски език Комбиниран курс по френски в Антиб и Париж, възрастни

За тези от вас, които се колебаят между курс по френски език на Френската Ривиера (Антиб) и курс в Париж, има предвидена специална програма. Първата част от нея (5 седмици) се състои в Антиб, а следващото обучение (5 седмици) продължава в Париж.

Обучение: 20 + 26 или 30 + 30 учебни часа/седмица
Настаняване: приемно семейство;
Курсовете се провеждат целогодишно в групи от максимум 14 души;
Начални дати /2017/: всеки понеделник, с изключение на официалните празници и Коледната почивка
Нива: А1- C1
Минимален престой: 10 седмици
 

За училището

Специалната програма "Антиб- Париж" е интересно решение за всички, които желаят да подобрят своите знания по френски език и да не бъдат на едно и също място през цялото време.
Програмата стартира в 
Антиб- прекрасен средиземноморски град, в сърцето на Френската Ривиера. Градът е любима дестинация на хиляди посетители целогодишно. В него могат да бъдат видени уникални исторически и културни забележителности. Като добавим към това и чистите плажове, мекият средиземноморски климат, близостта му до други популярни дестинации (Кан, Ница, Сен Тропе, Монако и др.), всичко това, прави Антиб едно чудесно място за изучаване на френски език. Началната част от специалната учебна програма се провежда в Le chateau school или в  Le port school. 
Учебните бази разполагат с просторни и светли класни стаи, всяка оборудвана със съвременни удобства за курсистите. 
Учебната програма тук се състои от 20 или 30 учебни часа седмично. През първия ден от курса (понеделник) не се провеждат учебни занятия. Служителите на училището се запознават с курситите, представя се училището. Организира се кратка разходка из Антиб и в 14:00 часа се провежда входящ тест по френски, за определяне нивото на познания на всеки участник в програмата.

След приключване първа част от програмата (минимум 5 седмици), курсът продължава в Париж. Цялата информация за ученика- лични данни, оценки, академични файлове и други, се изпращат от преподавателите в Антиб, до техните колеги в учебната база в Париж.

Париж е вълнуващ завършек на престоя във Франция. Разположен сред красивите пейзажи на долината на река Сена, градът представлява едно уникално съчетание от величествена архитектура, прекрасна природа и мек и приятен, умерен климат. Курсистите имат възможност, през свободното си време да посетят световно известни забележителности и места като Лувъра, Мулен Руж, Айфеловата кула, Шанз Елизе и др. Практикуват се натрупаните знания по френски, развива се разговорната реч в ежедневната комуникация с местни жители. 
Курсовете по френски се провеждат в учебната база "ACCORD-Paris".  Институцията е с дългогодишен опит и е носител на сертификата "FLE" за френски като втори език, член е на най- престижните професионални организации. Сградата на училището е в самия център на Париж, в близост до най- вълнуващите забележителности в града.
Програмата тук е малко по- интензивна от тази в  Антиб- включва 26 или 30 учебни часа на седмица. Преподавателите са висококвалифицирани специалисти, оказващи необходимото внимание и помощ на всеки. В края на престоя в Париж курсистите получават сертификат за курса, изкаран в Антиб и Париж.

Езиков курс по френски във Франция, специална програма Антиб- Париж, езикови ваканции във Франция
Красивото крайбрежие на Антиб

Курс по френски в Антиб и Париж, специална програма, езикови ваканции във Франция, специална програма за езиково обучение във Франция
Учебната база, Антиб


програма за обучение по френски в Антиб и Париж, курсове по френски за възрастни във Франция, езикови ваканции, обучение по френски и настаняване
Курсисти в Париж


Обратно към начало

Настаняване

Настаняването на курсистите в Антиб и Париж, е в домовете на приемни семейства. Домовете са старателно подбрани, така че да отоговарят на всички необходими условия за приятен престой. Избрани са места с максимална близост до училищата. Приемните домакини споделят своето ежедневие с гостите си, разговорите са изцяло на френски. Това също е предпоставка за подобряване нивото на езика.
Приемните семейства в Антиб и Париж предлагат самостоятелни стаи за участниците в програмата. В цената на нощувките е включена храна на база полупансион- закуска и вечеря със семейството. 
В Антиб има възможност за настаняване в общежитие. Попитайте ни за допълнителна информация.                                                                                                                                        

Обратно към начало

Цени

- Регистрационна такса (заплаща се еднократно): 50 €

Програма №1
Антиб: 20 учебни часа/седмица- 206 €/седмица
Париж: 26 учебни часа/седмица- 290 €/седмица

Програма №2 
Антиб: 30 учебни часа/седмица- 307 €/ седмица
Париж: 30 учебни часа/седмица- 310 €/седмица

Настаняване, цени за седмица:
Антиб, самостоятелна стая, полупансион: 290 €
Париж, самостоятелна стая, полупансион: 360 €

В цената за настаняване в Антиб, е включен трансфер от/до летището в Ница или автогара в Антиб. 
Трансфера от Антиб до Париж се резервира на място, със съдействието на служители от учебната институция, заплаща се от участника в програмата. 


Разгледайте още снимки от френските езикови програми в Антиб и Париж на профила ни във Фейсбук:
Антиб 
Париж и други френски градове 


Обратно към начало

За повече информация изпратете запитване:

Съобщение
Код за сигурност
CAPTCHA ImageНова картинка