Курс по английски език в Брайтън, целогодишно, 16+

Начало Английски език Курс по английски език в Брайтън, целогодишно, 16+

Англия | Цената включва езиково обучение, както и организирана програма за свободното време 
+ Опция за стаж, готварство, уиндсърф

Възраст: 16+ 
Настаняване: приемно семейство | общежитие (юли и август) | студентска къща
Обучение: 15, 20, 25, 30 уч.ч./седмица
Обучението се извършва в групи или индивидуално
Курсовете се провеждат целогодишно
Начални дати за 2019г: всеки понеделник
Минимален престой: 2 седмици
Ниво: от начинаещи до напреднали, А2-С1 (Elementary-Advanced)
 

За училището

Брайтън е един от най- новите английски градове, също така известен морски курорт с два университета, както и с най- младото население в Англия! Обявен е за „град” едва през 2001 година и често е наричан „Лондон на морето”. Съчетава шумът на големия космополитен град, с реалксиращия морски пейзаж. Именно в Брайтън се намира и известният кей с атракциони, яхт клубът, множество заведения на брега, както и центъра "Sea Life". Брайтън е разположен на южния бряг на Англия, на приблизително 80км от Лондон. Редовен, директен влак до Лондон, пътува само 50 минути. 
Училището се намира съвсем близо до гара Брайтън, с лесен достъп до централната част на града. Идеалната му локация е в близост и до всички атракции на плажа, който се намира на 15 минути пеша.

Базата на училището, в което се провежда курса по английски език, разполага със собствена библиотека, оборудвана с всичко необходимо на курсистите за периода на обучението им в Брайтън – книги, учебници, речници, аудио материали. 

Компютърните зали са снабдени с модерни терминали, които дават възможност за връзка със семейството и приятелите. Безжичен интернет е достъпен навсякъде в сградата. Училището разполага и с кафене, където курсистите могат да хапнат и да общуват помежду си през почивките и след занятия. Освен това на тяхно разположение са и градина и тераса, които са идеално място за барбекю партита през топлите летни месеци.
Класните стаи са общо 15 на брой, всички просторни, съвременно оборудвани и с големи прозорци, които позволяват постоянен приток на естествена светлина.

курс по английски език за възрастни в Англия, езиков лагер Англия целогодишно, езикова ваканция за възрастни
Сградата на училището


курс по английски език за възрастни целогодишно, езикова ваканция в Англия за възрастни, обучение по английски език
Училищна рецепция


целогодишен курс по английски език за възрастни в Брайтън, езикова ваканция за възрастни в Англия, курс по английски език
В клас


курс по английски език за възрастни целогодишно, езикова ваканция за възрастни в Англия, обучение по английски език
Една от залите за обучение, оборудвана с интерактивна дъска


целогодишен курс по английски език, езикова ваканция за възрастни в Англия, обучение по английски език
Училищаната библиотека


курс по английски език за възрастни в Англия, обучение по английски език за възрастни целогодишно, езикова ваканция в Англия
Част от преподавателите по английски език в Брайтън


целогодишно курс по английски език за възрастни, обучение по английски език, езикова ваканция в Англия
На сладки приказки в междучасието


курс по английски език целогодишно, обучение по английски език за възрастни, езикова ваканция в Англия
Навън, в градината на училището


Обратно към начало

Настаняване

Всеки, избрал да посещава курса по английски език в Брайтън, може да бъде настанен в приемно семейство, общежитие или студентска къща. Опциите студентска къща и общежитие са възможни за участници навършили 18 години. Жилищата на приемните семейства са на разстояние от училището, лесно достъпно с градски транспорт. Част от предложенията за настаняване не включват храна, други включват само закуска и/или обяд и/или вечеря.

Настаняване в приемно семейство се предлага за тези курсисти, които искат да се запознаят отблизо с домашният бит, култура и ежедневие на английското семейство. Стаите при този тип настаняване, са най- често единични. Предлагат се по- обикновени условия за настаняване, има и такива, които са по- луксозни и с повече удобства.За достигане до учебният център е необходимо използване на обществен транпорт. Пътуването е приблизително 40 минути. 

За участниците в езиковата програма, които искат по- голяма независимост, идеален вариант е настаняването в студентска къща. Стаите там са единични, с уютна атмосфера и семпло обзавеждане, обща баня и тоалетна. За приготвяне на храна е предвидена съвременно оборудвана кухня, има и обща всекидневна. Къщата се намира на 15-20 минути пеша от училището.

Друга възможна опция за настаняване- лятно общежитие Phoenix Halls. Разположено е в центъра на Брайтън. Лесно се достига до училището и пеша. Стаите там са единични, със собствена баня и тоалетна. Осигурен е интернет достъп. Всички ползват обща кухня за приготвяне на храната си, има перално помещение с машини, работещи с жетони.

Настаняване и храна, се заплащат отделно от езиковия курс. За подробно описание на различните варианти, както и съответните им цени, моля, вижте сектор "Цени" по-долу. Настаняването става в събота или неделя, преди началото на курса. Стаите се освобождават в събота или неделя, след приключване на курса. При пристигане и заминаване извън обявените дни може да се наложи заплащане на допълнителна такса. Ако участниците в курса, желаят да бъдат настанени в двйна стая- това е възможно, само ако пътуват заедно с втори човек и резервират и заплатят участието си заедно. В противен случай- не е възможно запазване на двойна стая. 
*При настаняване се заплаща депозит от £150, които бива възстановени в края на курса ако всичко със стаята е наред. В случай, че са нанесени щети по стаята, те се покриват от този депозит.

настаняване в приемно семейство Англия, курс по английски език за възрастни, обучение по английски език за възрастни целогодишно, езикова ваканция в Англия
Единична стая в студентска къща


настаняване в общежитие Англия, курс по английски език за възрастни целогодишно, обучение по английски език, езикова ваканция за възрастни в Англия
Студентска къща


Обратно към начало

Свободно време и безопастност

В пакетната цена на курса по английски език в Брайтън, е предвидена седмична програма за свободното време, която обхваща множество събития и занимания. Брайтън е перфектното място, където може да се насладиш на най- доброто от британското слъце и море. Според личните предпочитания, човек може да избира между волейбол на плажа, разходка по известния кей, барбекю на плажа или в градината на училището и много други интересни занимания.

През почивните дни, когато всички са свободни от учебни занятия, се организират пътувания до забележителности и исторически места в Англия или до съседни страни. Целта е непрестанно да се стимулира общуването на английски език на всички участници, както помежду им, така и с местните. 

курсове по английски език в Англия, училища по занглийски език в Англия за възрастни, обучение по английски език целогодишно, курс по английски език за възрастни, ваканция английски език
Крайбрежната улица


училища по английски език в Англия, курс по английски език за възрастни целогодишно, обучение по английски език, езикова ваканция английски език Англия
Снимка за спомен край кея на Брайтън


курс по английски език за възрастни, обучение по английски език за възрастни целогодишно, езикова ваканция в Англия, настаняване в общежитие
Да поседнем за кратка почивка


Обратно към начало

Таксата включва

- езиков курс;
- учебници и учебни материали;
- входящ тест;
- on-line акаунт, откъдето могат да се ползват безплатно учебни материали;
- ползване на библиотека и помощ от преподаватели;
- в края на курса всеки получава свой Доклад за индивидуален напредък;
- издаване на сертификат (за всички, покрили мин. 85% от учебния материал за съответното ниво);
- безплатен интернет и Wi-Fi в сградата на училището.

Обратно към начало

Цени

- Регистрационна такса- £50 /заплаща се еднократно/;
- Такса за намиране на квартира- £45 
/за лица между 16 и 18г. таксата е £75/;
*Двама души, които пътуват заедно и споделят обща стая, заплащат една такса.

I. Сутрешни занятия
, Стандартен английски език 15 учебни часа или съответно Стандартен английски език 15 учебни часа + 5 учебни часа Слушане и Говорене.
 

Учебни часове на седмица Цена общо за 2 седмици 3 седмици 4 седмици 5 седмици 6 седмици
15 440£  660£  880£  1100£  1320£
20 540£ 810£ 1080£  1350£  1620£


II. Интензивни курсове, сутрин Стандартен английски език: 15 учебни часа + 5 учебни часа Слушане и говорене, след обяд съответно по 5 или 10 учебни часа Стандартен английски език на седмица. 

Учебни часове на седмица Цена общо за 2 седмици 3 седмици 4 седмици 5 седмици

6 седмици 

25 620£ 930£ 1240£ 1550£ 1860£
30 700£ 1050£ 1400£ 1750£ 2100£III. Следобеден Стандартен курс по английски- курсовете се провеждат следобяд, може да включват граматика, писане, слушане и говорене, бизнес английски, подготовка за изпити и др. 

Учебни часове на седмица Цена общо за 2 седмици 3 седмици 4 седмици 5 седмици 6 седмици
                                    15                 320£    480£    640£     800£      960£

IV. Стандартен английски език + Бизнес английски (изисква се входящо ниво мин. В1)

Учебни часове на седмица Цена общо за 2 седмици 3 седмици 4 седмици 5 седмици 6 седмици
25  620£  930£  1240£  1550£  1860£
30 700£ 1050£ 1400£ 1750£ 2100£V. 
Курсове за IELTS, TOEFL, Cambridge
– попитайте ни за цените.
VI.Индивидуални уроци- £75 за един астрономически час.
VII. Опция за английски език + стаж и английски език + готварство – попитайте ни за цени и условия.

*Националните празници в Англия не са учебни дни!

При всякакви промени на вече резервиран курс (начална дата, интензивност на курса или други) се дължи административна такса от £25.

Цени за настаняване през 2019г. за седмица на човек

I. Приемно семейство
- Единична стая, закуска, обяд и вечеря: £210
- Единична стая, закуска и вечеря: £168
- Единична стая, само закуска: £150
- Единична стая, без храна: £145

- Споделена стая, закуска,обяд и вечеря:£ 185
- Споделена стая, закуска и вечеря: £145
- Споделена стая, само закуска: £153
*Споделена стая може да се запази само, ако двама души пътуват заедно и споделят една стая.

VIP стаи в приемно семейство (имат собствена баня и тоалетна):
- единична стая, закуска и вечеря - £245;
- единична стая, само закуска - £210.
*При настаняване в приемно семейство и в общежитието в Брайтън, през периода 29.юни.2019г. - 25.август.2019г., се доплащат по 15£ на седмица, сезонна такса.

II. Общежитие:
- Единична стая, лукс, без включена храна - £265.

III. Студентска къща:
- единична икономична стая без включена храна - £180;
- единична стандартна стая, без включена храна - £195.
*Курсисти, които желаят да резервират допълнителна стая, заплащат £45 за услугата намиране на стая.

Цени летищни трансфери:
- Манчестър - £50;
- Ливърпул - £85;


 Повече снимки от Брайтън, може да разгледате в профила ни във Фейсбук

Обратно към началоЗа повече информация изпратете запитване:

Съобщение
Код за сигурност
CAPTCHA ImageНова картинка