Курс по английски език в Лондон, 16+ 18+ целогодишно

Начало Английски език Курс по английски език в Лондон, 16+ 18+ целогодишно

Възраст: 16+ | 18 +
Настаняване: Приемно семейство | Студентска къща | Общежитие 
Обучение:  20, 25, 30 учебни часа/седмица
Обучението се извършва в групи или индивидуално
Курсовете се провеждат целогодишно
Начални дати за 2019г.: всеки понеделник

Минимален престой: 2 седмици
Ниво: от начинаещи до напреднали, А2-С1 /Elementary-Advanced/
 

За училището

С интересна история и многобройни забележителности, само част от които са Бъкингамския дворец, Уестминстърското абатство, London Eye и Биг Бен, британската столица предлага наситина незабравими преживявания. В Лондон можем да се насладим и на нощния живот, хубавите ресторанти, паркове, гледки от високо, корабите по Темза и много други.

Училището, в което се провежда курса по английски език е с отлична локация. Намира в центъра на Лондон, на престижния площад  Bloomsbury, до Британския музей и в близост до Ковънт Гардън.Голяма част от забележителностите на Лондон са на пешеходно разстояние от училището.Метростанцията Holborn е само на 5 минути пеша. 

Учебният център се помещава в две съседни сгради с общо 14 просторни и удобни класни стаи. Оборудвани с най - новите технологии в областта на образованието.Осигурява модерна и тиха обстановка за самоподготовка след учебния процес и социлни контакти. През натоварения летен сезон, институцията ползва и 8 допълнителни учебни зали в сграда на същия площад.
На разположение на обучаващите се е собствена градина и кафе, където в приятна атмосфера могат да се хранят и релаксират. Всеки, който носи своя лаптоп, може да ползва безплатен Wi-Fi . 

курс по английски език в Лондон за възрастни, обучение в  Англия по английски език за възрастни, езиков курс Лондон
Сградата на училището


езиково обучение Лондон за възрастни, курсов епо английски в Англия за възрастни, курс по английски, английски език за възрастни в Англия, Лондон курс по англисйки
Част от отлично оборудваната библиотека


училища за английски език в Лондон, обучение по английски в Англия, курс по английски език за възрастни в Англия, училище за английски език в Лондон
Компютърна зала


Английски език в Лондон, езикови курсове в Англия за възрастни, обучение в Лондон английски език, курсове по английски език за възраснти
Всеки може да ползва бърза интернет връзка


Обратно към начало

Настаняване

Всеки, решил да участва в курс по английски език в Лондон, може да избере дали да бъде настанен в приемно семейство, общежитие или в студентска къща. Има варианти за настаняване в по- семпла обстановка или на места- с повече удобства и лукс. Жилищата на приемните семейства са на разстояние от училището, лесно достъпно с градски транспорт. Част от предложенията за настаняване не включват храна, други включват само закуска и/или обяд и/или вечеря. Настаняването и храната се заплащат отделно от езиковия курс. За подробно описание на различните варианти и съответните им цени, моля, вижте сектор "Цени" по-долу на страницата.

Приемните семейства, с които работим, са една от опциите за настаняване на участниците в програмата. Този тип настаняване в домашна обстановка дава възможност на гостите да усетят атмосферата, да се запознаят с бита и ежедневието на английското семейство. Предлагат се предимно единични стаи, има възможност и за споделяне на стая с друг курсист, при условие, че резервацията е предварително направена от двама души, пътуващи заедно. Стаите са чисти, уютни, обзаведени семпло, санитарен възел- споделен с приемното семейство. Гостите могат сами да пускат пералня или да се уговорят с член от семейството да им помогне с това. Храната може да бъде закуска и вечеря, само закуска или самостоятелен кетъринг (всеки сам приготвя храната си в кухнята на семейството).В повечето случаи приемните домове се намират на около 45 мин пътуване с автобус до училището.

Общежитие Student Castle Residence е друга възможност за настаняване на курсистите. Общежитието е отворено целогодишно, с благоприятно местоположение, в близост до центъра на Лондон и до училището. Стаите са единични, със собствен санитарен възел. Обзаведени са в модерен стил, има телевизор и безплатен безжичен интернет. Настанените там участници в курса, сами приготвят храната си в модерно обзаведени кухни в общежитието. Общежитието разполага и с перално помещение с перални и сушилни, работещи с жетони.

Стандартната студентска къща предлага всички необходими условия за настаняване на добра цена. Стаите са единични или двойни (при предварително резервиране от двама участници, пътуващи заедно). Ползва се общ санитарен възел, кухня, обща всекидневна, пералня. В къщата има безплатен интернет достъп.

Луксозна студенска къща- тя е разположена в северозападната част на Лондон. Мястото е на 30 минути път с градски транспорт до училището. Къщата разполага с 8 просторни комфортни стаи (4 единични и 4 двойни), всяка от които обзаведени с удобни легла, бюро и шкафове за съхранение на личните вещи. Предоставя се спално бельо. Всички стаи разполагат с модерна самостоятелна баня. Има безплатен безжичен интернет. Участниците в курса ползват съвременно обoрудвана обща кухня за приготвяне на храната си, на тяхно разположение е и обща всекидневна и градина пред къщата.

Настаняването става в събота или неделя, преди датата на започване на курса. Стаите се освобождават в събота или неделя, след приключване на курса. При пристигане и заминаване извън обявените дни, може да се наложи заплащане на допълнителна такса. Ако курсистите желаят да заплатят по- ниска такса за настаняване и да споделят стая с друг човек, е възможно да бъдат настанени заедно, но само при условие, че пътуват и резервират езиковия си курс по едно и също време. При настаняване се заплаща депозит от £150, които биват възстановени в края на курса, ако всичко със стаята е наред. Ако са нанесени щети- те се покриват от този депозит.

настаняване в общежитие, курс по английски в Лондон, езиково обучение в Англия, курс по английски в Лондон за възрастни, настаняване приемно семейство
Стая в студентска къща 


езиково обучение в Англия, настаняване приемно семейство Лондон, курс по английски език, настаняване общежитие приемно семейство Лондон
Вариант на стая за настаняване


английски език Лондон, езиков курс Англия, настаняване студентска къща общежитие, приемно семейство Англия
Кухненска част на студентска къща


Обратно към начало

Свободно време и безопастност

По време на престоя си в Англия, участниците в езиковата програма имат възможност да опознаят британската култура и да упражняват своя английски сред местни. Създават се нови приятелства и контакти. Общуването се подпомага и от социалната програма, предвидена и организирана от учебната институция.

Всяка седмица се изготвя "Програма за свободното време", в нея може да се включи всеки който желае. В програмата са заложени различни спортни занимания, културни прояви, посещения на забележителности, кино и театър и др. През уикенда, когато курсистите са свободни от учебни занятия, се организират и пътувания до различни места в Англия или извън нея. Целта е постоянно да се стимулира общуването на английски език.

Английски език в Англия, курс по английски в Лондон, настаняване в общежитие Лондон, настаняване в приемно семейство Лондон

Сред природата


английски език курс Лондон, езиково обучение Англия, курс по английски в Англия, Лондон приемно семейство, училища по английски език Лондон
Разходка с лодка


Курс по английски в Лондон, училища по английски език Лондон
Тауър Бридж, Лондон


обучение по английски език в Англия, Лондон езиков курс, курс по английски, лятна езикова ваканция
На стадиона, познайте кой?.. :)


Обратно към начало

Цени

- Регистрационна такса- £50 /заплаща се еднократно/;
- Такса за намиране на квартира- £45
/за лица между 16 и 18г. таксата е £75/;
*Двама души, които пътуват заедно и споделят обща стая, заплащат една такса.

I. Сутрешни занятия, стандартен английски език 15 учебни часа + 5 учебни часа слушане и говорене.

Учебни часове на седмица Цена общо за 2 седмици 3седмици 4 седмици 5 седмици 6 седмици
   20 600£ 900£ 1200£ 1500£ 1800£


II. Интензивни курсове, сутрин стандартен английски език: 15 учебни часа + 5 учебни часа Слушане и говорене, след обяд съответно по 5 или 10 учебни часа стандартен английски език на седмица. 

Учебни часове на седмица Цена общо за 2 седмици 3 седмици 4 седмици 5 седмици

6 седмици 

25 680£ 1020£ 1360£ 1700£ 2040£
30 760£ 1140£ 1520£ 1900£ 2280£ 

 III. Стандартен английски език + Бизнес английски (изисква се входящо ниво мин. B1) 

Учебни часове на седмица Цена общо за 2 седмици 3 седмици 4 седмици 5 седмици 6 седмици
25 680£  1020£  1360£  1700£  2040£
30  760£  1140£  1520£  1900£  2280£


 
IV. 
Курсове за IELTS, TOEFL, Cambridge
 – попитайте ни за цените.
VИндивидуални уроци - £75 за един астрономически час.
VI. Опция за английски език + стаж и английски език + готварство – попитайте ни за цени и условия.

В обявените цени са включени:
- езиков курс;
- учебници и учебни материали;
- входящ тест;
- on-line акаунт, откъдето може да се ползват безплатно учебни материали;
- ползване на библиотека и помощ от преподавателите;
- в края на курса всеки получава свой Доклад за индивидуален напредък;
- издаване на сертификат (за всички, покрили мин. 85% от учебния материал за съответното ниво);
- безплатен интернет и Wi-Fi в сградата на училището.


*Националните празници в Англия не са учебни дни!

При всякакви промени на вече резервиран курс (начална дата, интензивност на курса или други) се дължи административна такса от £25.


Цени за настаняване 2019г.

I. Приемно семейство

- Единична стая, закуска и вечеря: £195/седмица
- Единична стая, само закуска: £170/седмица
- Единична стая, без включена храна: £165/седмица
- Споделена стая, закуска и вечеря: £175/седмица
- Споделена стая, само закуска: £160/седмица
*Споделена стая може да се запази само, ако двама души пътуват заедно и споделят една обща стая.

VIP стаи в приемно семейство (имат собствена баня и тоалетна):
- единична стая, закуска и вечеря - £280/седмица
- единична стая, само закуска - £235/седмица

II. Общежитие /в зона 1/:
- Единична стая без включена храна - £340.

III. Студентска къща / в зона 3/:
- единична стандартна стая, без включена храна - £195;
- стандартна стая с две легла, без включена храна - £160;

*Курсисти, които желаят да резервират допълнителна стая, заплащат £45 за услугата намиране на стая.

Цени летищни трансфери:

- Лондон Хийтроу - £130;
- Лондон Гетуик - £130;
- Лондон Станстед - £130;
- Лондон Лутън - £130;
- Лондон Сити - £100;
- Лондон Сейнт Парнас - £100;


Снимки от наши клиенти, може да видите тук
Снимки и отзиви от Лондон, може да разгледате и тук
Повече снимки от учебния център в Лондон, може да разгледате в нашия профил във Фейсбук.

Обратно към началоЗа повече информация изпратете запитване:

Съобщение
Код за сигурност
CAPTCHA ImageНова картинка