Курс по английски език за ученици

Начало Английски език Курс по английски език за ученици

МАЛТА

Възраст: 13+
За възраст между 6-12г, с възрастен придружител
Настаняване: общежитие, приемно семейство 
Обучение: 20, 30, 40 уч.ч./седмица  
Обучението се извършва в групи или индивидуално 
Опция за Conversational English или да се отпуснем да говорим на английски език: 10 учебни часа/седмица 
Начални дати: всеки понеделник 
Нива: A1 - C1 /Beginner - Advanced/ всички нива от начинаещи до напреднали
 

За училището

Училището, в което се провеждат куросовете по английски език в Малта работи целогодишно, разположено е в красив и тих район, само на 10 мин. пеша от морето. Това е едно от сравнително малките училища за чужди езици в Малта, с капацитет от 100 души, които могат да бъдат обучавани едновременно. Класните стаи са просторни и светли, оборудвани модерно, някои от тях с интерактивни дъски, които позволяват занятията да протичат по изключително увлекателен и забавен за учениците начин, като допринасят за задържане вниманието им върху учебния материал; стимулира се и желанието за индивидуално участие на всеки.

В сградата на училището, на разположение на учениците има библиотека, която предлага разнообразна литература и учебни материали на английски език. Материалите са разпределени според нивото на учениците- от начинаещи до напреднали. Библиотеката разполага и с материали за самостоятелна подготовка за различни видове изпити, както и с голям набор от речници и учебници за граматика. Има и специален отдел с материали за слушане и гледане /CD, DVD/.  
Навсякъде в сградата на училището има достъп до безжичен интернет, което позволява на ученика във всеки един момент да се свърже с близки и приятели, независимо в коя част на света се намират те.
При пристигане- още първия учебен ден, всеки ученик прави входящ тест за определяне нивото му на владеене на английски език. 

езиков курс в Малта, курс по английски език, езикова ваканция в Малта, езикова ваканция в чужбина, Малта английски език
Учебна стая


курс по английски език в Малта; езикова ваканция Малта; Малта, езикова ваканция, английски език Малта
Вход на училището 


летен лагер за деца в Малта; ученици в Малта, английски език за деца в Малта; английски език в Малта, езикова ваканция, курсове по английски за деца, езикова ваканция Малта, английски език в чужбина
Библиотека с материали за самоподготовка


английски в Малта, курс по английски, езикови курсове в Малта, ниски цени за езиково обучение в Малта
Преподавателския екип


езиков курс за деца в чужбина, английски език в Малта за ученици; летен езиков лагер, курс по английски в Малта, обучение по английски език Малта, езикова ваканция
Интерактивна дъска


Обратно към начало

Настаняване

Опциите за настаняване са общежитие, приемно семейство, хотел, апартамент под наем.

Настаняване в общежитие- удобството е, че сградата е в непосредствена близост до училището, не е необходимо да се ползва градски транспорт. Общежитието предлага и достъп до безплатен Wi-fi, както и климатизирани помещения в сградите. Настаяването в общежитие е на база полупансион, като в обявените цени влизат закуска и обяд. 
Настаняване в общежитията се допуска само за участници, навършили 18 години или деца с възрастен придружител.
През летния сезон настаняването е в стаи с по 2, 3, 4 легла в стая, а през зимния сезон в двойни стаи.

За лица под 18г, които пътуват самостоятелно, както и за всички останали, които желаят, има възможност за настаняване в приемно семейство. Предимството там е, че семействата, с които работи училището, са изключително гостоприемни и да бъдеш техен гост означава да станеш част от семейството. Говори се на английски език през цялото време. Приемните семейства живеят близо до училището, не е необходимо ползване на градски транспорт. 

Предимство на настаняването в приемно семейство, е възможността за самостоятелна стая през летният сезон. Настаняването в приемно семейство е на база полупансион, като в обявените цени са включени закуска и вечеря. 
При желание за обяд- се заплаща допълнително. Обядът се сервира в сградата на общежитието.

Трета опция за настаняване- хотел или апартамент под наем, клиента лично избира къде да нощува и заплаща само езиковият си курс към учебната инститцуя.  

езиково обучение в чужбина, езикова ваканция английски език деца, курс английски език Малта, ниски цени, езиков лагер, ниска цена английски език Малта
Стая с две легла в общежитието на училището 


летен езиков лагер за деца в Малта, езиков лагер за ученици в Малта, курс по английски в Малта за деца, английски език в МАЛТА, цени
Стая с три легла в общежитието на училището


ниски цена за езиков курс в Малта; английски език, курс по английски език в Малта, езиков център Малта, чужд език, лагер, ваканция в чужбина, обучение, цени 
Вход на общежитието


 езиков лагер ученици Малта, английски език в чужбина, езикова ваканция, езиков курс, обучение в Малта, промоции ниски цени обучение Малта
Достъп до безплатен безжичен интернет навсякъде в училището и общежитието


Обратно към начало

Храна

В обявените цени на пакети, при настаняване в общежитие, са включени закуска и обяд. При настаняване в приемно семейство- в цената влизат закуска и вечеря, заедно с приемното семейство. При желание да бъде включен и обяд (към пакета за настаняване в приемно семейство), той се заплаща допълнително. За желаещите да включат обяд- той се провежда в общежитието, заедно с другите участници в курса. 

Храната е прясно приготвена. Вечерята в семейство може да включва различни топли и студени ястия- супа, риба или друг вид месо; някакъв вид спагети, паста. Студените храни са различни- вегетарианска храна и салати. Напитките- минерална вода и натурален сок.
Обядът в училището, през делничните дни, се състои от супа, топла храна, сезонни плодове. Обядът през уикенда обикновено е пакетиран. 

лятна ваканция в Малта, детски езиков лагер, езикови лагери, английски език лятна ваканция, 
Обяд в общежитието- включва избор от различни топли и студени ястияОбратно към начало

Свободно време и безопастност

Едно от основните предимства на Малта е, че там винаги има какво да се посети! Програмите за извънучебни занимания, могат да бъдат свободни и организирани.

При езиковите ваканции за ученици има варианти за предплатени /заедно с плащането на курса/ програми за прекарване на свободното време. В зависимост от сезона, в програмата са включени различни посещения и забавления за децата. За по- подробна информация- моля попитайте ни.

При свободна програма, младежите сами решават какво и кога да посетят. Представители на училището раздават на всеки участник в курса карта на Малта, списък с телефонни номера, вкл. денонощен телефонен номер в училището, както и упътвания и препоръки какво е интересно да се посети, какъв транспорт да се хване за целта и всякаква друга необходима информация.

Организираните от училището занимания, извън учебните часове, включват голямо разнообразие от посещения на исторически и културни забележителности, както и забавни събития- те могат да бъдат избирани и на място и да се заплащат в момента.

Има възможности, като полудневен тур във Валета, столицата на Малта; вечерен круиз из Средиземно море /във водите около Малта/; барбекю на плажа; еднодневно посещение на двата по-малки острова около Малта- Гозо и Комино; вечерно посещение на древния град Мдина (старата столица на Малта); екскурзия до един от най- атрактивните заливи на Малта- "Paradise bay"; посещение на Аквапарк; Рибаркото селище и др. През летните месеци, възможността за прекарване на свободното време на плажа, също не е за подценяване.

Малта е спокоен и сигурен остров. Безопасността е едно от най-големи предимства на това райско място в Средиземно море. Представители на училището са на разположение на учениците 24 часа в денонощието. Има правила, които се спазват от всички ученици и за това следят супервайзори. Младежите имат вечерен час, забрана за употреба на алкохол, както и за вдигане на шум по стаите, след определени часове.

езикова ваканция в Малта, езиков лагер, английски език, ученици по английски в Малта, деца, обучение в Малта, интензивен курс
Старите английски автобуси- една от атракциите на Малта


международен езиков лагер, летен езиков лагер, зимен езиков лагер, езиков курс, английски език в Малта целогодишно 
С нови приятели покрай морето


изучаване на чужд език в чужбина, езикова ваканция, Малта английски език цени, курсове в Малта, езиково обучение в чужбина, английски език в чужбина за ученици, възрастни, деца
Учим и се забвляваме


езиков курс ученици, Малта, английски език, възрастни, езикови програми в чужбина, езиков курс в Малта
Учим и се забавляваме


езиков курс в чужбина цени, цена английски език в Малта, езикова ваканция английски език цени
На екскурзия в столицата Валета


езикови курсове за деца в чужбина, английски език за деца в чужбина, езиков лагер, езикова ваканция
На разходка с лодка


цени английски език Малта, курс за ученици, летен езиков курс в чужбина, английски език през лятната ваканция
Организирано посещение на нощни атракции в Малта


английски език чужбина цени, курсове в Малта, езиков курс в Малта, летни езикови обучения, лятна ваканция курс английски език цена 
Организирано барбекю на плажа


езикови курсове в чужбина, летен лагер за ученици 
Посещение на близкия остров Гозо


Обратно към начало

Таксата включва

- езиков курс според пакета /20, 30, 40 уч.ч./седмица;
- учебници и учебни материали;
- входящ тест за определяне нивото на английски език;
- нощувки в стаи с климатик и безплатен достъп до безжичен интернет;
- закуска и обяд /при настаняване в общежитие/;
закуска и вечеря /при настасняване в семейство/;
- карта на островите Малта и Гозо;
- издаване на сертификат за участие в езиковия курс.

Обратно към начало

Цени

Курсове по английски език Зимен сезон   Летен сезон  
Стандартен английски език в група, 20 учебни часа на седмица  350  470
Стандартен английски език, индивидуално обучение, 20 учебни часа на седмица   665 785
Интензивен курс по английски език в група, 30 учебни часа на седмица 435 555
Интензивен курс по английски език, индивидуално обучение, 30 учебни часа на седмица  895 1015 
Интензивен курс по английски език, индивидуално обучение, 40 учебни часа на седмица  1125 1245

*Летен сезон: между 15.юни.2018г. и 02.септември .2018г. През останалото време от годината, важат цените за зимен сезон.
* Всички обявени цени са в EUR, за една седмица= 5 учебни дни, 7 нощувки , 5 дневен полупансион (от понеделник до петък включително) и закуска пред уикенда.
При желание да бъде включен и обяд, за настанените в приемни семейства към пакета се доплащат по 10 EUR/ден
* предлагат се допълнителни индивидуални уроци следобед- 25 €/ учебен час.
* Ако участниците желаят самостоятелно настанятване в стая, се доплаща по 10€/ден през зимния сезон и 20 €/ден през летния.
* Летищен трансфер- 50 EUR/човек общо за двете посоки. 
В случай, че пътуват двама и повече души заедно, за трансфер в двете посоки, втория човек заплаща само 15 EUR
* Предлагаме специални отсъпки за деца между 6 и 13 години, които пътуват заедно със своите родители и безплатно настаняване на децата до 4 години. За повече условия по офертата- моля свържете се с нас.
* Целогодишно се провеждат  курсове за: Campbridge ESOL, IELTS, TOEFL, iBL
Ако желаете повече информация за тези курсове- моля попитайте ни! 
* В комбинация с курсовете, предложени по- горе, може да включите и един кратък курс по Разговорен английски. Продължителността му е 10 учебни часа на седмица и обикновенно се провежда след останалите занятия. Тези допълнителни часове допринасят изключително за това, човек да се отпусне да мисли на английски и да проговори спокойно. Занятията протичат интересно, под формата на ролеви игри и диалози по зададени теми. В тези часове не се пише! Няма нужда от химикал и тетрадка. 
* Можем да Ви предложим и цени, които включват само обучение, в случай че желаете сами да организирате настаняването си и останала част от посещението си в Малта.


Повече снимки може да видите в профила ни във Facebook

Малта тук
Училище тук
Свободно време тук

Обратно към начало

За повече информация изпратете запитване:

Съобщение
Код за сигурност
CAPTCHA ImageНова картинка