Курс по испански в Плая дел Кармен, Мексико

Начало Испански език Курс по испански в Плая дел Кармен, Мексико

МЕКСИКО, ПЛАЯ ДЕЛ КАРМЕН | Курс по испански език за възрастни + настаняване 
 
Възраст: 16+ | 18+ I 50+
Настаняване: общежитие, приемно семейство, споделен апартамент
Обучение: 15/20/30/35 учебни часа/седмица
Обучението се извършва в групи от 4 до максимум 8 души
Курсовете се провеждат целогодишно
Начални дати 2017г.: всеки понеделник
Нива: А1-С1 /Beginner - Advanced/

За училището

Мексико е страна с разнообразна природа, богато културно и духовно наследство. Със своята близо три-  хилядолетна история, Мексико пази в своите древни градове, духа на могъщи цивилизации- ацтеки, маи, олмеки. Посетителите на страната могат да се докоснат до световноизвестни исторически забележителности, да разгледат стари колониални съкровища. Освен с богата история, Мексико може да се похвали и с едни от най- красивите плажове в света, спираща дъха тропическа природа, вкусна традиционна кухня. Освен със своите благоприятни условия за туризъм, Мексико се превръща и във все по-желана дестинация за курсове по испански език. Тук е пълно с местни дружелюбни жители, които биха приветствали всеки желаещ да научи езика им. Всичко това, в комбинация със страхотно слънчево време и вкусни местни ястия, превръща курса по испански език в Мексико, в едно незабравимо и ползотворно преживяване.Градът на  Плая дел Кармен е разположен в красивата ревиера Мая, една от най - живописните места в Мексико.

Учебната институция, в която се провеждат курсовете по испански език, е разположена в Плая дел Кармен. Това е райско място, на което освен, че учат испански език, курсистите се докосват и до мексиканската култура, също така се наслаждават на типичната карибска околност- плаж, море, сърф, тропически гори.

Самото училището изглежда също впечатляващо- със сламени покриви и невероятни тропически градини. Сградата се състои от 15 класни стаи (+ 5 през пиковия сезон), библиотека със зала с компютри, съвременно оборудвана конферентна зала. Свободното време, а понякога и учебните занимания, се прекарват в тропическата градина към училището. 

На разположение на участниците в курса има училищно кафене, игрище за плажен волейбол. През свободното време се организират допълнителни забавни събития и екскурзии. В сградата на училището се ползва безплатен безжичен интернет, така всеки участник в курса, може да се свърже безпроблемно със своите близки.

курс по испански език в Мексико, езикови ваканции в Мексико, Плая дел Кармен, обучение по испански в чужбина
Плая дел Кармен


курс по испански език В Мексико, испански езикови курсове Мексико, езикови ваканции в Южна Америка
Забележителности в Мексико


езикова ваканция по испански език Латинска Америка, Плая дел Кармен, обучение по испански, курс за възрастни, екскурзия в Мексико с испаски език
Градът на маите- Тулум.


Обратно към начало

Настаняване

В Плая дел Кармен има възможност за няколко типа настаняване: приемно семейство, споделен апартамент или студентско общежитие. Всеки курсист може да избере къде да се настани, според личните си вкусове и предпочитания.

Настаняването в дома на приемно семейство, е най- предпочитано от участниците в курса. Домовете са внимателно подбрани, така че всеки участник да се наслади изцяло на престоя си в Мексико. Разположени са на около 20- 30 минути път от училището. Домакините приготвят традиционна храна за своите гости, създава се непринудена приятелска атмосфера и се комуникира изцяло на испански. Стаите са единични и двойни, настаняването в стая с две легла е възможно, само за двама курсисти които пътуват заедно. Храната може да бъде на база нощувка със закуска или полупансион, по желание.

Друга опция е настаняването в общежитие, разположено в близост до училището. Плюсовете при този тип настаняване, са многобройните контакти и приятелства, които могат да се създадат. Общежитието се ползва от месксикански студенти, както и курсисти от различни националности. Стаите са единични и двойни. Има осигурена обща кухня, където всеки може да си приготви нещо за хапване. През свободното време могат да се организират срещи, събития и партита в общите всекидневни.

Участниците в курса по испански език в Мексико, могат да изберат и настаняване в споделен апртамент. Както и при другите типове настаняване, споделените апартаменти са подбрани така, че да се намират на не повече от 20- 30 мин. път от училището. Стаите са единични и двойни, не са луксозни, но са поддържани и напълно обзаведени. При този тип настаняване, в цената не е включва храна, курсистите могат сами да си приготвят в кухнята на апартамента. Осигурен е безплатен безжичен интернет.

Обратно към начало

Свободно време и безопастност

След учебните занятия, учениците се включват в разнообразни мероприятия и екскурзии. Дейностите са интересни и всеки би намерил подходящо занимание за себе си- езда, уиндсърфинг, плажен волейбол, йога, гмуркане, кино вечери, готварски курсове и др. Организират се и пътувания до древните градове на маите- Тулум, Коба, Чичен- Ица (град-загадка, който е включен в списъка на новите седем чудеса на света), Канкун, Мерида, увеселителни паркове и др. 

Обратно към начало

Таксата включва

- езиков курс от 15/20/30/35 учебни часа на седмица;
- учебници и учебни материали;
- входящ тест;
- ползване на библиотека и помощ от преподавателите;
- ползване на безплатен безжичен интернет в училищната база;
- сертификат за завършен курс по испански.

Обратно към начало

Цени

- Такса при регистрация: 65 $
- Медицинска застраховка: 35 $/ седмица
- Такса при промяна на резевация: 150$

Цени на курсове:

   цена на седмица за курс 1-4 седм.  5-8 седм.  +8 седм.
Интензивен курс- 20 уч.ч./седмица    235$    209$     199$
Супер интензивен курс- 30 уч.ч./седмица    395$    365$     345$

* един учебен час= 55 мин
* класове от 4 до 8 души


Индивидуални уроци 

5 учебни  часа на седмица - 120$
10учебни часа на седмица - 220$ 

Професионални програми- 20 учебни часа стандартен курс по испански + 15 уч.часа индивидуален курс в избрана професионална сфера- медицина, право, бизнес, туризъм. Цена за седмица при престой 1-4 седмици: 539$, 5-8 седмици: 485$, над 8 седмици: 455$.

Допълнителни курсове:
Уроци по танци/готварство/мексиканска култура- 6 уч.ч. /седмица. Цена 115$ на седмица.
Скуба дайвинг- курс по испански с 15 или 20 уч. часа+ уроци по гмуркане със сертифициран PADI инструктор.За повече информация за пакета се свържете с нас.
*Официалните празници в Мексико не са учебни дни 

Цени за настаняване 2017г.:
I. Настаняване в приемно семейство:
- Двойна стая+ закуска: 185$
- Двойна стая+ закуска и вечеря: 215$
- Единична стая+ закуска: 215$
- Единична стая+ закуска и вечеря: 245$
* Настаняване в двойна стая се допуска само за курсисти, пристигнали заедно.
* допълнителна нощувка: 35$ 

II. Настаняване в споделен апартамент:
- Двойна стая: 185$
- Единична стая: 225$  
* допълнителна нощувка: 39$
* включен безплатен безжичен интернет

 III.  Настаняване в студентско общежитие:
- Двойна стая: 245$
- Двойна стая+ закуска: 275$
- Единична страя: 295$
- Единична стая+закуска: 325$
* допълнителна нощувка: 45$
* Настаняване в двойна стая се допуска само за курсисти, пристигнали заедно.

Допълнителни опции:
- Трансфер от/до летище Канкун- 75$ на човек/посока


Повече снимки, може да разгледате тук 

Обратно към начало

За повече информация изпратете запитване:

Съобщение
Код за сигурност
CAPTCHA ImageНова картинка