Курс по френски език за възрастни в Биариц, Франция

Начало Френски език Курс по френски език за възрастни в Биариц, Франция

Възраст: 17 +
Настаняване: приемно семейство, туристическа резиденция, хотел
Обучение: 20/26/30 учебни часа на седмица 
Обучение: в група от максимум 12 ученика
Курсовете се провеждат целогодишно
Начални дати: всеки понеделник | специални начални дати за курсовете за начинаещи
Минимален престой: 1 седмица
Ниво: А2-С1 (Elementary-Advanced) | от начинаещи до напреднали  
 

За училището

Биариц е престижен морски курорт, разположен на брега на Атлантическия океан и в подножието на Пиренеите- прекрасно съчетание между безкрайни плажове и величествена планина. Предпочитана дестинация от любителите на водни спортове, Биариц е известен още и като Европейската столица на сърфа. Преди всичко обаче, Биариц е уникално кътче от Бискайския залив, съхранило старите традиции и притежаващо силна културна идентичност. Тук всеки посетител се потапя в невероятна атмосфера, сред пищна природа и красиви плажове. Ежегодно в града се провежда Международния фестивал за телевизионно творчество, също и много традиционни празници на местността. Всеки посетител остава впечатлен от културно- историческите забележителности и многобройните музеи в града- музея на Шоколада, музея на Морето, на азиатското изкуство и мн. др. 

Градът е подходящо място както за разходки и развлечения, така и за обучение по френски и практикуване на езика в естествената му среда. Предвидени са няколко програми за желаещите да учат френски език тук. Учебните занимания се провеждат в училищна база, разположена в центъра на Биариц. В непосредствена близост са магазини, оживени квартали, плажове и забележителности. 
Училището се помещава в типична баскийска, градска къща от 1850г., напълно реновирана, разполага с тераса- градина и собствен плувен басейн. Учебните занятия се провеждат в модерни, слънчеви и просторни класни стаи. През почивките курсистите могат да отдъхнат на балкона сред много зеленина и цветя. Кабинет с компютри, както и безплатен WiFi  в цялата сграда са осигурени за участниците в курса.

Учебният процес се ръководи от опитни и висококвалифицирани преподаватели. Занятията се провеждат сутрин, класовете са интернационални, с участие на максимум 12 души в една група. Още през първия ден от курса се провежда изпит за определяне нивото на всеки участник, следва разпределяне в съответна на показаното ниво група.

френски език във Франция, курс по френски във Франция, целогодишно, учебна база в Биариц, обучение по френски в чужбина, курс по френски на морето
Училището предлага светли и удобни класни стаи


Езикова ваканция френски език, езиково обучение в чужбина за възрастни, курс по френски във Франция, настаняване и свободно време в Биариц, приемно семейство във Франция
Учебни занимания


Езиков курс по френски в Биариц Франция, настаняване в приемно семейство Франция, езикови екскурзии, френски език за възрастни, целогодишно, Франция
Кратка почивка между учебните часове


настаняване в приемно семейство Франция, курс по френски език на плажа, ниски цени обучение, Курсове по френски за възрастни Биариц, Франция, обучение по френски и настаняване, езикови екскурзии, програма свободно време
Басейнът за курсистите в училището


Обратно към начало

Настаняване

Участниците в курса по френски език в Биариц, могат да изберат настаняване според предпочитанията си, опциите са: приемно семейство, туристическа резиденция или хотел.
Настаняването в приемно семейство дава възможност на всеки участник в курса да обогати своя интеркултурен опит и да практикуват активно своя френски език в непринудена домашна обстановка. Всички приемни семейства са внимателно подбрани и се посещават периодично от представители на учебната институция. Домакините са любезни и отзивчиви, споделят съвети и полезен опит за околността. Домовете са разположени максимално близо до учебната база (5-30 мин.). Стаите са единични или двойни, ползва се споделена баня и тоалетна. 
Храната се приготвя от приемното семейство, включва разнообразно и пълноценно меню. Има няколко опции- осигуряване на хранения на база пълен пансион, само закуска и закуска + вечеря.

В Биариц курсистите също могат да отседнат в резиденция Les Sourcettes. В околността има много магазини, заведения, възможности за развлечения. Резиденцията предлага съвременни удобства за всеки отседнал тук- плувен басейн (през летните месеци), пералня, паркинг, осигурено спално бельо и кърпи, почистване на стаите всяка събота. 
Предлага се настаняване в студиа или в малка къща.
Студиата са напълно обзаведени, с капацитет от 2 до 4 души. Удобставата, с които разполагат са телвизор, WiFi достъп, модерно оборудвана кухня, собствена баня и тоалетна, сешоар, ютия. Курсистите ползват тераса и веранда.
Къщата в резиденцията се състои от всекидневна и две спални- едната с двойно легло, а другата с две отделни. Ползват се отделни баня и тоалетна, тераса, всекидневна. Къщата разполага с телевизор, DVD плейър, WiFi достъп, модерно оборудвана кухня, сешоар, пералня, съдомиялна, ютия.
Прието е пристигане в резиденцията в събота, след 15:00 часа.
Заминаването е в събота, преди 12:00 часа.

Разбира се, предлага се и опцията настаняване в хотел. Избраните хотели са с централно местоположение, категоризацията им е с 2 или 3 звезди.

Обратно към начало

Свободно време и безопастност

Екип от служители, са покрай участниците в курса, и през тяхното свободното време, като се стараят да им осигурят широк избор от развлечения. През първия ден от курса (понеделник) на всички участници се раздава списък с дейности за свободното време, в които могат да се включат. Програмата се изготвя от служителите на учебната институция, като се цели ангажиментите през свободното време, да бъдат максимално разнообразни и съобразени със сезона.

Курсистите имат възможност да проучат интересни, типично френски места, които са малко познати на повечето туристи. Запознават се с местната култура и бит, комуникират с жители на града, опитват от традиционната кухня.
За участниците в курса в Биариц са издействани специални оферти за екскурзии, намаления, отстъпки от входни такси и билети.
За свободното време са предвидени спортни занимания (волейбол, водни спортове), посещение на опера, театър, музеи, разходки в града, екскурзии до интересни места (Байон, Сан Себастиан- Испания, пристанището Saint-Jean-de-Luz и др.).

Обучение по френски Франция, езикова ваканция в Биариц, Курс по френски за възрастни, настаняване и свободно време в Биариц, Франция, летен езиков курс по френски, приемно семейство Франция, море
В околността има отлични условия за голф


Езикова ваканция за възрастни във Франция, Обучение по френски език в Биариц, Програма свободно време, Изучаване на френски в естествена среда, курс по френски език във Франция ниска цена
На плажа


Обучение по френски за възрастни, настаняване, програма свободно време, Езикови ваканции, Биариц, Франция, настаняване в приемно семейство, курс по френски Франция
Уроци по сърф в европейската столица на сърфа


езикови ваканции във Франция, изучаване на френски език, настаняване и свободно време, курсове по френски за възрастни, целогодишно,Биариц
Разходка в Биариц


Обратно към начало

Таксата включва

- езиков курс;
- входящ тест за определяне нивото на френски език;
- помощ от преподаватели;
- безплатен интернет и Wi-Fi в сградата на училището;
- сертификат за завършен курс по френски с броя на учебните часове 

Обратно към начало

Цени

- Регистрационна такса- 80€

- Стандартен курс 20 учебни часа/седмица:
силен сезон: 310 €,  курс от 4-11 седмици- 275 €
слаб сезон: 290€,      курс от 4-11 седмици- 255 €

- Интензивен курс 26 учебни часа/седмица:
силен сезон: 340 €,   курс от 4-11 седмици- 310 €
слаб сезон: 320 €,     курс от 4-11 седмици- 290 €

- Комбиниран курс 20 учебни часа + 6 индивидуални урока/седмица:
силен сезон: 710 €,    курс от 4-11 седмици- 610 €
слаб сезон: 690 €,      курс от 4-11 седмици- 590 €

- Комбиниран курс от 20 учебни часа + 10 индивидуални урока/седмица:
силен сезон: 985 €,   курс от 4-11 седмици- 845 €
слаб сезон: 965€,    курс от 4-11 седмици- 825 €

* Обявените цени са за седмица;
* Силен сезон е периода от 05.юни до 01.септември,  слаб сезон-останалата част от годината.

- Индивидуални уроци- 70- 65 €/урок

Специални оферти:
Професионален френски 
Програмата дава възможност на курсистите да повишат нивото си на владеене на френски език в определена профисионална област. Включва стандартен курс по френски + допълнителни индивидуални уроци, съобразени с професионалните изисквания. Програмата не е подходяща за начинаещи.
- Бизнес/Туризъм, хотелиерство- 20 учебни часа + 6 индивидуални урока седмично:
силен сезон: 730 €/седм.; курс от 4-11 седм.- 635 €/седм.
слаб сезон: 710 €/седм.; курс от 4-11 седм.- 615 €/седм.
- Медицина/Право/ Дипломация- 20 учебни часа + 10 индивидуални урока седмично-
силен сезон: 1010 €/седмица; курс от 4-11 седм.- 875 €/седм.
слаб сезон: 990 €/седмица; курс от 4-11 седм.- 855 €/седм.

Академичен френски
Програмата включва 20 учебни часа курс по стандартен френски и 6 модула подготовка за изпити. Насочена е в помощ на всеки, желаещ да кандидатсват във френски университет. Подготовката е за изпити за диплома DELF И DALF.
20 учебни часа + 6 модула подготовка- 340 €/седмица

Френски + готварски курс
Стандартен курс по френски език от 20 учебни часа + 2 сесии (3 астроном. часа) уроци по готварство- силен сезон: 470 €/седм. , слаб сезон- 450 €/седм.

Френски + спорт
- Френски и сърф- 20 уч.часа стандартен курс по фреснки език  + 5 сесии с уроци по сърф/седмица: силен сезон: 540 €, слаб сезон: 520 €/ седмица
- Френски език и йога- 20 уч.часа стандартен курс по френски език + 5 сесии с уроци по йога/седмица: силен сезон: 570 €, слаб сезон: 550 €/седмица
- Френски език и голф- 20 учебни часа стандартен курс по френски език + 5 сесии с тенировки голф/седмица: силен сезон: 775€, слаб сезон: 755 €/седмица

Настаняване:
Такса настаняване (заплаща се еднократно/на човек): 80€   

I. Приемно семейство
Слаб сезон 2017г.

   Единична станд. стая  Двойна станд. стая  Единична стая +  Двойна стая+
Нощувка+ закуска                         185€                      170€                            220€                        205€
Полупансион                         255€                      235€                            305€                        280€
Пълен пансион                         290 €                      270 €                            345 €                        320€

Силен сезон (от 04.юни до 02.септември 2017г.)

   Единична станд. стая  Двойна станд.стая  Единична стая+  Двойна стая+
Нощувка + закуска                         205€                    185€                       245€                     225€

Полупансион


 280 €

                   260€                  335€                 310 €
Пълен пансион                         320€                   295€                   380 €                    355€

Препоръчва се пристигането и настаняване в приемното семейство, да бъдат след 18:00 часа в неделя. Ако се наложи да пристигнете по-рано, между 14:00 и 18:00ч, моля предупредете поне седмица по-рано. За пристигане по-рано от 14:00 часа в неделя, се заплаща допълнителна такса в размер от 30 €.
* "Стандартна стая+" има някои предимства, като централно местоположение, личен санитарен възел, специално изготвено меню и др.
* Настаняване в двойна стая е допустимо само за двама курсисти, пътуващи заедно. 

II.Туристическа резиденция

   Студио   Тристайна къща
 Слаб сезон      320 €                  420 €
 Умерен сезон      425 €                  525 €
 Силен сезон      535 €                  640 €

* Слаб сезон: от 05.11 до 31.12 и от 01.01 до 25.03
Умерен сезон: от 26.03 до 03.06 и от 03.09 до 04.11
Силен сезон: от 04.06 до 02.09

III. Хотел 2 или 3 звезди- цени при запитване

Трансфери: 
При настаняване в приемно семейство- то организира трансфер за своите гостите при пристигане. Всички необходими данни по пътуването трябва да бъдат изпратени на семейството поне 20 дни преди датата на пристигане. 
За посрещане от летища извън Биариц, се заплаща допълнителна такса.
Летищни трансфер при друг тип настаняване- цени при запитване.

Дати:
Курсовете по френски език в Биариц се провеждат целогодишно, с начални дати всеки понеделник.

Предвидени са специални начални дати за групите с начинаещи. Попитайте ни! 

Има специални дати за курсовете по програма Академичен френски. Попитайте ни, ако ви представляват интерес.

Учебните институции не работят по време на официалните празници във Франция!


Повече снимки, от френската езикова програма, може да видите тук

Обратно към начало

За повече информация изпратете запитване:

Съобщение
Код за сигурност
CAPTCHA ImageНова картинка