Курс по френски език за възрастни в Ница, Франция

Начало Френски език Курс по френски език за възрастни в Ница, Франция

ФРАНЦИЯ, цената включва курс по френски, настаняване и опция за храна

Възраст: 17 + години
Настаняване: приемно семейство, общежитие, апарт хотел, хотел
Обучение: 20/26/30 учебни часа/седмица. 1 учебен час = 45мин 
Обучение: в групи от максимум 12 души
Курсовете се провеждат целогодишно
Начални дати: всеки понеделник, специални начални дати за курсовете за начинаещи
Минимален престой: 1 седмица.
Ниво: от начинаещи до напреднали, А2-С1 (Elementary-Advanced)  
 

За училището

Ница е петият по големина град във Франция и икономическа столица на цялата Френска Ривиера. Градът е с изключително благоприятно местоположение- намира се само на 30 км от Италия, на брега на Средиземно море и е заобиколен от планинските възвишения на Алпите. Мекият климат в Ница привлича както френски посетители, така и туристи от всички краища на света. Престоят в Ница носи на всеки приятни емоции и ярки впечатления. Градът може да се похвали с богато културно и художествено наследство, дължащо се на приноса на велики художници, писатели и музиканти. Местната провансалска кухня е сред най- знаменитите в света, изпълнена с богати аромати и вкусове.

Желаещите да учат френски език и да се запознаят с френската култура и традиции спокойно могат да изберат за тази цел Ница- градът е подходящо място за обучение, развитие на разговорния език и обогатяване на личната култура. В Ница се провеждат стандартни, интензивни и специални програми за обучение по френски език. Организират се дейности и през свободното време, които също са насочени към активна комуникация на новия език.
Курсовете се провеждат в модерна сграда, разположена в сърцето на града. Класните стаи в училището са общо 16, всяка една е съвременно оборудвана и поддържана. В сградата има зала с компютри с интернет, както и безплатен WiFi достъп. В близост, може да посетите стария град, плажовете, катедралата, магазини и ресторантчета. 

Учителите, които провеждат обучението, са професионалисти с доказан опит и квалификация. По време на учебния процес се отделя специално внимание и помощ на всеки един участник в програмата. През първия ден от курса се прави проверка на знанията по френски език. След това участниците се включват в групи, според показаното ниво на входящия тест. 

френски език във Франция, Езикови ваканции във Франция, курсове по френски за възрастни, езиков курс в Ница, настаняване приемно семейство, обучение по френски език в Ница
Денят започва с добро настроение.. и френски език ;)


Курс по френски в Ница, Франция, Обучение по френски, настаняване и програма свободно време, сертификат за завършен курс, курс във Франция сертификат, френски език сретификат
За обучението на курсистите са ангажирани опитни преподаватели.


Обратно към начало

Настаняване

Предлагаме няколко различни опциии за настаняване- приемно семейство, общежитие, апарт хотел и хотел.

Приемните семейства са подходящ избор за всеки, които цени домашния уют и желае по- близък досег с реалния живот във Франция. Домакините са старателно подбрани, приветливи и гостоприемни хора. Те приемат курсистите, като част от семейството и с радост са готови да прекарват време с тях. Стаите в домовете на семействата са чисти и уютни, с едно или две легла. В двойните стаи обикновено се настаняват курсисти с различна националност, за да се избегне възможността да си говорят на родния език. Храната се приготвя от домакините и според избора ви- може да включва само закуска; закуска и вечеря или да е на база пълен пансион- закуска, обяд и вечеря.

Друга опция за настаняване в Ница са общежитията- France Riviera, Segurane, Azur Campus, Gounod. Настаняването там, носи повече независимост и възможност за запознанства и комуникация с хора от различни националности. Общежитията разполагат с единични и двойни студиа.
France Riviera e удобно разположено, на разстояние от около 15 мин. с автобус от училището и на 5 минути пеша от плажа. Студиата тук, са напълно обзаведени. За ползване от курсистите има бюро, собствена баня, малък кухненски кът. Осигурен е безплатен интернет достъп.
Общежитието Segurane приема курсисти само през летния сезон. Разположено е в оживен пристанищен район на Ница. Предлага комфортни единични студиа. 
Azur Campus е резиденция в центъра на Ница. Предлага единични и двойни студиа с модерно обзавеждане. Курсистите ползват безплатен интернет, има телевизор и малък кухненски кът, където може да се приготви храна.
Gounod е малка семейна резиденция в централната част на града, близо до училището и плажа. Разполага със студиа за 1 или 2 души, със  собствена малка кухня, баня и пълно обзавеждане. Осигурен е безплатен интернет достъп.

Настаняване в споделен апартамент в апарт хотел, е друг възможен вариант за отсядане по време на престоя в Ница. Споделените апартаменти са с по една- до четири стаи (единични или двойни). Включват общо 1 или 2 бани/WC в апартамента, модерна кухня, понякога и малка трапезария. Ползва се безплатен интернет, телевизор, климатик, в цената, често е включено и почистване на стаята и смяна на спално бельо. 
Апарт хотелите в някои случаи разполагат с басейн, предлага се паркинг срещу допълнително заплащане. По желание може да се поръча закуска (допълнително заплащане), курсистите имат възможност и сами да си приготвят нещо за хапване в кухните в студиата.

Възможна е и опцията настаняване в хотел в Ница. Служителите са подбрали няколко добри хотела в близост до учебната база и центъра на града. Хотелите са с категоризация от 2 до 4 звезди.

курс по френски език във Франция, Езикови екскурзии в Ница, Франция, Обучение и настаняване в Ница, изучаване на френски език в естествена среда, интернационални класове
Дом на приемно семейство в Ница


обучение по френски език Франция Ница, Курс по френски Франция, френски език Ница, Езикови екскурзии за възрастни в Ница, Франция, обучение по френски език, курсисти от различни националности, настаняване приемно семейство, общежитие
Студио за настаняване на курсисти


Обратно към начало

Свободно време и безопастност

Служители на учебната институция организират и придружават курсистите и през свободно време, като се стремят да им осигурят широк избор от развлечения. През първия ден от курса, на всеки участник се раздава списък с възможните дейности, в които може да се включи. 
Всяка седмица се изготвя различна програма с разнообразни ангажименти, съобразена със сезона. Курсистите имат възможност да открият и разгледат типично френски места, които не са добре познати на повечето туристи и да вкусят от истинския френски живот.
На участниците в курса, са издействани изгодни цени за екскурзии, отстъпки, намаление на билети и входни такси. 

Предлаганите дейности са разнообразни и всеки има възможност да открие нещо подходящо за себе си. Спортни занимания и танци например, са предвидени за спортните натури (групи по йога, салса, зумба). За любителите на храната се организират гастрономически занятия с приготвяне на истински френски ястия и дегустация на вино. Музикална сутрин в операта в Ница, би зарадвала всеки ценител на музиката и изкуството. Разходки в града, посещения на театър, филмотека, криптата в Ница- всичко си заслужва да се види и почуства. 
Свободното време, прекарано в прекрасния град Ница, носи много приятни емоции, контакти и полезен опит. Практикуването на френския език в реалния живот, допринася значително за повишаване нивото на знанията.

езиков курс Ница, обучение по френски в естествена среда, Франция, френска култура, курсове за възрастни в Ница, общежитие Ница, приемно семейство Франция
Дегустация на вино


езикови ваканции в Ница, езиково обучение по френски, настаняване и програма свободно време, Франция, френска култура, учебни институции във Франция, езиков лагер в чужбина
Из уличките на стария град


Изучаване на френски във Франция, курсове във френски учебни институции, програма обучение, настаняване и свободни дейности, сертификат за завършен курс по френски, екскурзии по време на обучение, ниски цени Франция
Екскурзия до Монако


Обратно към начало

Таксата включва

- входящ тест за определяне нивото на френски език;
- езиков курс;
- помощ от преподаватели;
- безплатен интернет и Wi-Fi в сградата на училището;
- сертификат за завършен курс по френски език. 

Обратно към начало

Цени

- Регистрационна такса: 40 € (заплаща се еднократно)
- Учебници и учебни материали, в зависимост от курса: между 25 - 48 €
- Стандартен курс 20 учебни часа/седмица: 250 €;  при продължителност 4-11 седмици-235€/седмица
- Интензивен курс 26 учебни часа/седмица: 315 €;  при продължителност 4-11 седмици - 300 €/седмица
- Супер интензивен курс 30 учебни часа/седмица: 365 €;  при продължителност 4-11 седмици- 345 €/седмица
- Комбиниран курс 20 учебни часа + 6 индивидуални урока: 650 ; при продължителност 4-11 седмици- 570 €/седмица
- Комбиниран курс от 20 уч часа + 10 индивидуални урока: 825 €; при продължителност 4-11 седмици- 805 €/седмица

Специални оферти:

Професионален френски
Програмата развива знанията по френски език с професионална насоченост- комбинация от стандартен курс по френски език в група и индивидуално обучение в дадена професионална област. Курсът не е подходящ за начинаещи.
Бизнес/Туризъм, хотелиерство: 20 уч. часа + 6 индивидуални урока седмично- 670 €/седмица; курс от 4-11 седм: 595 €/седмица
Медицина/Право/ Дипломация: 20 уч. часа + 10 индивидуални урока седмично- 950 €/седмица; курс от 4-11 седм: 835 €/седмица

Академичен френски
Програмата се състои в подготовка за изпит за дипломата DELF.
Стандартен курс по френски 20 учебни часа + 6 модула подготовка за изпит седмично- 315 €/седмица.; при продължителност от 4-11 седм.- 300 €/ седмица

Френски & допълнителни занимания
Френски + Готварство- 20 учебни часа френски + 6 астроном. часа готварски курс седмично- 490 €/седмица; при продължителност от  4-11 седм.- 475€/седмица

Френски & Спорт
Френски + Тенис- 20 учебни часа френски + 3 сесии уроци по тенис седмично- 395 €
Френски + Фитнес- 20 учебни часа френски + 3 сесии фитнес тренировки седмично- 485 €
Френски + Гмуркане- 20 учебни часа френски + 5 сесии уроци по гмуркане седмично- 595€

Настаняване:


Такса настаняване -  40 €  / на човек

I.Приемно семейство

Слаб сезон за 2018г.- периода от 01.януари до 02.юни и от 02.септември до 31.декември

  Единична станд. стая  Двойна станд. стая Единична стая + Двойна стая+
Нощувка + закуска             203 €            189 €    245€      231€
Полупансион             266 €            238 €    301€       280€

Силен сезон- периода от 03.юни до 01.септември

   Единична станд. стая  Двойна станд. стая Единична стая+ Двойна стая+
Нощувка + закуска                      224 €              203 €       259€          238€
Полупансион                      280 €              259 €        322€          301€

* Цените са за престой от една седмица
Препоръчва се, пристигане в приемното семейство след 18:00 часа в неделя. В случай на пристигане между 14:00ч и 18:00ч, моля предупредете поне седмица по-рано. За пристигане по-рано от 14:00ч се заплаща допълнителна такса от 30 €.
* "Стандартна стая+" има някои предимства, като централно местоположение, личен санитарен възел, специално изготвено меню и др.
* Настаняване в двойна стая е допустимо само за двама курсисти, пътуващи заедно.

II.Общежитие

Azur Campus- общежитието е в центъра на града 

   Единично студио  Двойно студио
от 03.януари  до 28.април                 307 €              407 €
от 29.април до 29.септември                 380 €              460 €

France Riviera - общежитието е в близост до плажа 

   1-3 седмици   4 седмици+  

от 03.януари до 31. март и от

 30. септември до 29.декември

        345 €          310€
от 01.април до 29.септември          390 €           350 €

* цени за престой от една седмица (6 нощувки) 
* моля, свържете се с нас по-рано, при желание за настаняване в общежитие. Възможна е промяна в цените за определени периоди, събития и празници в Ница.
* в цената не са включени дневни такси. Заплащат се на място.

III.Апарт хотел - цени при запитване

IV.Хотел с категоризация две, три или четири звезди- попитайте ни за допълнителна информация и цени

Трансфери:
От/до летище Ница-  от 6:00 до 22:00 часа- 44 €;       от  22:00 до 6:00 часа- 50 €
От/до ЖП гара в Ница- от 6:00 до 22:00 часа-39 €;     от  22:00 до 6:00 часа- 44 €

Дати /2018г./:
Курсове се провеждат целогодишно, с начални дати всеки понеделник. 


Определени са специални дати за начинаещи: попитайте ни за тях!
Начални дати за подготовка за изпит DELF: всеки понеделник, препоръчителен престой 4 седмици
Курсовете френски + гмуркане се извършват през периода 30.април - 26.октомври.


Учебните институции не работят по време на официалните празници във Франция.Повече снимки, може да разгледате тук

Обратно към начало

За повече информация изпратете запитване:

Съобщение
Код за сигурност
CAPTCHA ImageНова картинка