Летен езиков лагер за деца и ученици /5-17г/, Мадрид

Начало Испански език Летен езиков лагер за деца и ученици /5-17г/, Мадрид

Възраст: 5- 10год. | 11- 12год. | 13- 14год. | 15- 18год. 
Настаняване: общежитие 
Обучение: 20 учебни часа/седмица  
Обучението се извършва в групи 
Курсовете се провеждат през летния сезон 
Начални дати /2020г./: 05.юли ;19.юли
минимума престой е две седмици, максимума - четири седмици
Нива: A1 - C1 /Beginner - Advanced/ 
 

За училището

Курсовете по испански език в Мадрид се провеждат в сградата на Francisco de Vitoria University, един от най- престижните университети в Испания. Кампуса на университета е известен със своите просторни зелени площи, разпложен е извън града. Базата предлага богато разнообразие от съоръжения за спорт и почивка на открито и закрито, помещения за хранене и учене, игрища за футбол, баскетбол, тенис, компютърен център, в който учениците могат да проверяват електронната си поща или да ползват интернет.

Интересното при курсовете по испански език в Мадрид е, че децата, които участват в тях, са от най- различни националности- включително и испански деца, които посещават своето лятно училище по същото време. След учебните си занятия, местните деца прекарват свободното си време заедно с чуждестранните участници в курса, с цел повишаване и подобряване комуникацията на испански език. Освен за езика, чуждестранните деца лесно могат да добия представа и за културата и традициите на испанците. Към момента в училището по испански език в Мадрид, са преминали обучения деца от 32 различни националности, което е предпоставка за обогатяване познанията на всяко едно дете за останалия свят, бит и култура, развиване на междуличностни отношения.

Преподавателите и служителите на училището, са висококвалифицирани и отдадени на работата си професионалисти. Тяхна основна цел и мисия е да стимулират децата да създават приятелства помежду си, да следят за това, всяко дете да се социализира пълноценно и да общува. В желанието си да научат повече едни за други, да се забавляват, пътуват и спортуват заедно- децата се отпускат и заговарят свободно на испански език, без дори да усетят как се е случило. Още през първия учебен ден, всеки чуждестранен ученик прави входящ тест за определяне нивото му на владеене на испански език, следва и съответно разпределение по групи. 

Курс по испански език в Испания, Мадрид. Летен езиков лагер за деца в Испания, испански език в Испания
Част от базите на училището край Мадрид


летен курс по испански за деца в Испания, летен езиков лагер в Испания, Мадрид, лятна езикова ваканция испански
Нашите ученици


Обратно към начало

Настаняване

Всички ученици, които участват в летния езиков лагер в Мадрид, нощуват в кампуса на университета. Стаите са единични или двойни, всички просторни и удобни, съвременно обзаведени, със собствена баня и тоалетна. 24- часовата грижа за децата е гарантирана.

Философията на подобни летни езикови лагери за деца и младежи, е не просто научаване на чуждия език. По- скоро когато децата живеят, учат, пътуват, спортуват, хранят се заедно и практикуват испански език в една мулти- културна среда, те придобиват нови умения за общуване, разчупва се леда, създават се нови приятелства, самите деца вече гледат на изучаването на чуждия език по един различен начин, а не като досадно задължение- у тях се формира желание за придобиване на повече знания, не само по чуждия език, а като цяло. Пред младите хора се разкрива един цял нов свят, изпълнен с интересни познанства и разнообразни възможности.
Предимството на настаняването в общежитие е, че всички деца учат, живеят и прекарват свободното си време на едно място, обединени от идеята да общуват и да се забавляват заедно. Още по- голямо предимство, е наличието на местни испански деца, които допълват идеята за успешно общуване на чуждия език. 
Средата е изключително мултинационална, вдъхновяваща и забавна, предразполага младежите да се отпуснат и да заговорят езика свободно. 

летен езиков курс по испански в Испания, испански за деца и ученици в Мадрид, настаняване в Испания общежитие Барселона
Типична стая на ученици


Обратно към начало

Храна

Храната е разнообразна на седмична база. При специални диети на някои ученици, свързани с религия, вегетарианство, алергии и др. се изготвя меню според изискванията на конкретния ученик. Тези изисквания следва да бъдат посочени още при подаване на документите за участие в курса.
 

Обратно към начало

Свободно време и безопастност

Времето на децата е 100% организирано. Всеки ден се предлага разнообразна програма, в която децата могат да се включат- има богат избор от индивидуални и отборни спортове, групи по интереси, занаяти и изкуства, организирани посещения на забележителности, разходки и др. 
По време на всяка една двуседмична учебна сесия се организират поне по 1 целодневна екскурзия (Толедо, Сеговия и др.), както и 2 полудневни екскурзии (историческия център на Мадрид, Музея Прадо, посещение на Аквапарк и др.). 
Спорт: баскетбол, волейбол, футбол, хандбал, бейзбол, водно поло, аеробика, танци, стрелба, бадминтон, боулинг, дартс, хокей, фризби, катерене и други. 
Занимателни игри и състезания: Търсачи на съкровища; Вечери на талантите- танци, костюми, театрални изпълнения; Таметични дни- Каубои и Индианци; 60-те; Средновековие; Къмпинг- живот сред природата; Диско вечери; и др.
Занаяти и изкуства: клуб по журналистика, музикален клуб, клуб по театрално изкуство, група по готварство, където всеки може да покаже знания и умения от националната си кухня или да изпробва чуждестранни специалитети; др.
За сигурността и спокойствието на вас и вашите деца 24 часа в денонощието се грижат супервайзори.

Пране- един път на две седмици. Препоръчва се децата да си носят специални торбички, в които да се поставя тяхното лично пране или дрехите им да бъдат маркирани с инициали, цветно конче или друго, което да ги прави разпознаваеми от останалите. 
Джобни пари- в общежитието има "Банка", т.е. сигурно място, където децата могат да депозират цялата сума за личните си джобни пари, и съответно да си теглят, колкото им е необходимо всеки ден. 
Здраве- базата разполага с 24- часов здравен център, който да осигури първа помощ на всеки нуждаещ се. Ако вашето дете страда от хронични заболявания, алергии и др., молим да ни уведомите за това предварително. Ако детето ви трябва да взема специални лекарства или медикаменти по време на престоя си в Мадрид, може да ни изпратите инструкции как се вземат те, за да проследим лечението. Всички деца, които участват в езиков лагер в Испания, имат включена в цената стандартна здравна застраховка. Ако желаете по-специфична здравна застраховка, моля обърнете се към застрахователя си в България.
В определени дни и часове, по време на престоя на младежите над 15 години, е позволено да излизат извън лагера на разходка без придружител. Това се допуска само ако е представен подписан формуляр със съгласието на родителите.

езикова ваканция в Испания за деца, курс по испански, летен езиков лагер Мадрид
След учебните занятие следват игрите! :)


курсове за деца по испански език в испания, испански език в Испания
Вижте ни, вече имаме приятели от толкова много страни по света


Обратно към начало

Таксата включва

- езиков курс 20 учебни часа на седмица;
- учебници и учебни материали;
- входящ тест за определяне нивото на испански език;
- нощувки в базата на училището;
- закуска, обяд, вечеря и снак (лека следобедна закуска);
- здравна застраховка; 
- целодневна екскурзия; 
- полудневни екскурзии;
- организирано свободно време; 
- 24 грижа за децата;
- в края на курса, всеки ученик получава сертификат за нивото, което е покрил;

Таксата не включва:
- Такса регистрация: 65 € /заплаща се еднократно за целия престой/;

Допълнителни опции:
- Униформа. Пакета включва 5 тениски, 1 пуловер, 2 чифта шорти, бейсболна шапка: 100€ 
- Тренировки футбол общо 16 часа за престой от 2 седмици: 250 €
- Уроци по тенис общо 12 часа за престой от 2 седмици: 200 €
- Уроци по езда общо 12 часа за престой от 2 седмици: 250 €
- Уроци по падъл общо 12 часа за престой от 2 седмици: 200 €
- Допълнителна нощувка:65 €

Обратно към начало

Цени

2- седмичен курс: 1690 €  /средна цена на седмица 845 €/
4- седмичен курс: 3190 €  /средна цена на седмица 797,50 €/

Допълнителна седмица: 995€. Осигуряването на допълнителна седмица не винаги е възможно през месеците юли и август. Свържете се с нас за повече информация.

Предлагаме и вариант "Дневен лагер" за деца. Подходящ е за тези ученици, които са в Мадрид заедно със семейството си или свои близки и желаят да ползват само дневната програма, т.е. учебни часове + програма свободно време ( от 09:15 до 19:30, понеделник- петък).
Цената за такъв тип курс е: 755 € за две седмици 
САМО курс по испански (без настаняване, програма свободно време, храна) е на цена 390€ за 2 седмици.

Дати /2020г./:
Курсовете започват в неделя и приключват в събота.
05.юли- 19.юли; 

19.юли- 01.август; 


Повече снимки от детските езикови лагери в Испания, може да видите тук 

Обратно към начало

За повече информация изпратете запитване:

Съобщение
Код за сигурност
CAPTCHA ImageНова картинка