Летен езиков лагер за деца и ученици /5-17г./, Саламанка

Начало Испански език Летен езиков лагер за деца и ученици /5-17г./, Саламанка

Възраст: 5 - 12г. | 13 - 14г. | 15 - 17г.
Настаняване: общежитие или приемно семейство (15-17г)
Обучение: 20 учебни часа/седмица
Обучението се извършва в групи
Курсовете се провеждат през летния сезон
Начални дати /2019г./: 30 юни; 14 юли; 28.юли 
Минимум престой- 2 седмици, максимум  6 седмици
Нива: А1- С1 /Beginner - Advanced/
 

За училището

Саламанка е живописен град с богата история, обявен за Европейска столица на културата през 2002 година и защитен от Юнеско град, като Световно културно наследство. Този впечатляващо поддържан средновековен град, е и една от най-младежките области в Испания. Тук е домът на втория най- стар университет в света, който привлича чуждестранни студенти от всички националности!

Училището, в което се провежда курса по испански език, се помещава в типична за района сграда. Построена е между стените на стария град, в сърцето на историческия център. Училището е на пет етажа, с модерни класни стаи, голяма конферентна зала, видео зала, компютърна зала. В същата сграда са разположени и стаите, където нощуват младежите, залата за хранене и медицинския пункт. Всяка от стаите, има гледка към двора. 
Великолепният исторически стил на вътрешния двор, е в унисон с близо разположената църква от XVI-и век- Лас Бернардас. Зад нея се намират спортните съоръжения- игрища за футбол, баскетбол, хандбал, фронтон (игра на баските), волейбол, басейн, пързалка за кънки и други.
След учебните занятия, младежите общуват с местни, испански деца, които посещават своето лятно училище по същото време, на същото място. Чрез тази комуникация, игри и забавления, заедно младежите лесно привикват към обстановката и новия за тях език и без да се усетят проговарят на испански.

През първия учебен ден, всеки един ученик попълва входящ тест по испански език за определяне на нивото му и съответно разпределяне в подходяща група.

курс по испански език в Саламанка за деца и ученици, езиков лагер в Испания, лятна езикова ваканция за ученици в Испания
Саламанка


испански език в Испания, езикова ваканция испански език, настанявнае в общежитие Испания, езиков лагер в Испания за деца и ученици, курс по испански език в Испания
 Училището


летен езиков лагер Ипсания, лятна езикова ваканция Испания, курс по испански език в Испания за деца и ученици, езикова ваканция Испания, езиков лагер Испания деца и ученици
 В коридорите на училището


лятна езикова ваканция в Испания, езиков лагер деца ученици Испания, курс по испански език Испания
 В клас


училища по испански език в Испания, настаняване в общежитие Испания, езикова ваканция в Испания за деца и ученици, курс по испански език в Испания, езиков лагер за деца и ученици в Испания
 Една от общите зали в училището


летен детски езиков лагер Испания, езикова ваканция за деца и ученици в Испания, курс по испански език за деца и ученици
Смях и закачки през междучасието


Обратно към начало

Настаняване

Учениците, които участват в летния езиков лагер в Саламанка, живеят в общежитие. Стаите са с по две легла, модерно обзаведени с бюро, гардероб и шкафче за всеки ученик, баня и тоалетна в стаята. Децата са разпределени по пол, възраст, ниво на владеене на испански език. В общежитието живеят и супервайзори, които се грижат за спокойствието на всички, 24 часа в денонощието.

За младежи над 14 годишна възраст, е възможно настаняване и в дома на приемно семейство. Къщите са разположени в близост до кампуса и стаите са отлично обзаведени. При тази опция курсистите имат възможност да опознаят отблизо испанската култура и навици, както и да общуват и живеят с местни.

лятна ваканция в Испания, курс по испански език за деца и ученици в Испания, езикова ваканция за деца и ученици в Испания, езиков лагер по испански език в Испания
Стандартна стая в общежитието


Обратно към начало

Храна

Храната е включена в пакетната цена на курса по испански език. Менюто се изготвя на седмична база, то е разнообразно и отлично балансирано. Ако младежите имат изисквания по отношение на храната във връзка с алергии, религия, вегетарианство и други, трябва да уточнят това още при резервирането на курса.
 

Обратно към начало

Свободно време и безопастност

В цената на курса по испански език в Саламанка, е заложена и пълна програма за свободното време на учениците. За всяка двуседмична сесия обучение, са предвидени поне по една целодневна и две полудневни екскурзии

Саламанка, испанския "Златен град", може да предложи на своите посетители и гости множество забавления и забележителности. Младежите могат да разгледат съкровищата на града по време на организираните градски обиколки - Катедралата, университети и музеи. По време на екскурзиите учениците посещават средновековните градове Авила и Сеговия, живописните селца Ла Алберка и Алба де Тормес и често пътуват до съседна Португалия и граничния град- Сиудад Родриго. В кампуса, всеки ден се органзират различни забавления - филмови вечери, дискотеки, викторини. Всичко това сплотява групите и подпомага общуването между децата.
В кампуса на училището са изградени модерни спортни съоръжения. Младежите имат възможност да играят футбол, баскетбол, волейбол или пък да упражняват играта на баските - фронтон. Предвидена е и възможност за уроци по тенис и езда, които се заплащат допълнително. 
Грижата за децата е гарантирана 24 часа в денонощието, включително и по време на езикскурзиите.

В определени дни и часове на младежите, навършили 15 години, е позволено да излизат извън лагера на разходка, без придружител. Това се допуска само, ако е представен предварително подписан формуляр със съгласието на родителите.
В пакетната цена на курса по испански език, е включена и здравна осигуровка.  

летен курс по испански език в Испания за деца и ученици, езикова ваканция за деца и ученици в Испания, езиков лагер за деца и ученици в Испания, изкови ваканция в чужбина испански език
Вече си говорим на испански!


лятна езикова ваканция в Испания, езиков лагер за деца в Испания, курс по испански език за деца и ученици
Да поиграем баскетбол?


езикова ваканция за деца и ученици в Испания, летен курс по испански език за деца и ученици, езиков лагер в Испания
В Саламанка има какво да се види!


Обратно към начало

Таксата включва

- езиков курс - 20 учебни часа/седмица;
- учебници и учебни материали;
- входящ тест за определяне нивото на испански език;
- нощувки в базата училището;
- закуска, обяд, вечеря и лек снак;
- здравна застраховка;
- 24 часа в денонощието грижа за децата;
- целодневна и полудневна екскурзия на седмица;
- органзирано свободно време;
- в края на курса всеки ученик получава сертификат за нивото на владеене на испански език, което е покрил.

В цената не е включена:
- такса регистрация: 65€, заплаща се еднократно.

Допълнителни опции:
- Униформа /5 тениски, 2 чифта шорти, пуловер, бейзболна шапка/: 100€;
- Уроци по тенис: общо 12 часа- 200€ /общо за 2 седмици/;
- Уроци по езда: общо 12 часа- 250€ /общо за 2 седмици/.
- Допълнителна нощувка: 65 €
* Уроците се провеждат при събрана група от минимум 5 деца.

Трансфер от/до летище Мадрид: 90€ в една посока; 150 € в двете посоки.

Обратно към начало

Цени

2-седмичен курс: 1290€ /средна цена на седмица - 645€/ 
4-седмичен курс: 2290€ /средна цена на седмица - 572,50€/
6-седмичен курс: 3590€ /средна цена на седмица - 598,33€/

*Допълнителна седмица: 795€. 
Не винаги е възможно осигуряване на допълнителна седмица през месеците юли и август. 

За тези ученици, които са в Саламанка заедно със своето семейството или техни близки, предлагаме следната опция: Курс по испански език + организирани извънкласни дейности. Програмата протича всеки делничен ден, между 09:15 и 19:30 часа, като след това учениците се прибират при семействата/близките си. Децата се включват в учебните занимания и в дейностите през свободното време, заедно с всички останали ученици, като целта е да комуникират помежду си и да развиват езика си.
Цената за такъв тип курс е 730 € за 2 седмици (включва езиков курс от 20 уч. часа на седмица + организрана програма през свободното време + обяд и лек снак).
Предлага се опция и САМО езиков курс, като цените са 390 € за 2 седмици.

Дати /2019г./: 
30.юни- 13.юли; 14.юли- 27.юли; 28. юли - 10. август

Повече снимки от детските езикови лагери в Испания, може да разгледате тук

Обратно към начало

За повече информация изпратете запитване:

Съобщение
Код за сигурност
CAPTCHA ImageНова картинка