Летен езиков лагер за ученици /12-17/ в Ница, Франция

Начало Френски език Летен езиков лагер за ученици /12-17/ в Ница, Франция

Франция, All inclusive пакет + пълна програма за свободното време.

Възраст: 12 - 17
Настаняване: общежитие (кампус)
Обучение: 20 учeбни часа/седмица, 1 учебен час = 45мин
Обучението се извършва в групи
Начални дати /2024г./: курсове започват всяка седмица в периода 23.юни - 18.август
Минимален престой: 2 седмици 
Нива: всички нива от начинаещи до напреднали A1 - C2 /Beginner - Proficiency/

За училището

Ница съчетава в себе си традиционно и модерно, суматохата на големия град, както и очарованието на старите малки улички. Градът е подходящо място за младежи, които биха искали да научат френски или да преминат на по- горно ниво в знанията си по чуждия език. Докосвайки се до атмосферата на френския град, изучаването на езика се превръща в приятно и непринудено занимание. Знанията се добиват неусетно.

В Ница се провежда Лятна програма за обучение по френски език на младежи между 12 и 17 години. Групите са интернационални, с максимум 15 деца в клас.Обучението се провежда в базите на Paul Augier и Les Eucalyptus- учебни заведения с отличен имидж в академичните среди. Преподавателите са доказани професионалисти, които отделят необходимото внимание на всеки един ученик.
Учебният процес се състои в изучаване на граматически норми, както и развиване на устни и писмени умения, чрез забавни и мотивационни дейности. Преподавателите се стараят да стимулират максимално интереса на младежите към обучението, в резултат на което децата осезаемо да подобрят своите познания по френски.

езиков курс за ученици Франция, езикова ваканция Ница, курс по френски във Франция, френски език франция за деца, програма свободно време
В очакване на учебния час


Обратно към начало

Настаняване

Всички ученици се настаняват в общежитието към Les Eucalptus  и с това, ежедневието им е максимално улеснено- не се налага да пътуват всеки ден до училище. Кампусът е разположен в спокоен и тих район, на 15 минути пеша от плажа и центъра на града. Освен класни стаи и спални за учениците, базата разполага със спортни площадки и кафене, в близост се намира и открит плувен басейн.
Стаите на младежите са напълно обзаведени, просторни и поддържани. В тях могат да се настаняват между 3-4 души. Всички стаи разполагат със собствен санитарен възел. Спалното бельо се сменя веднъж седмично, осигурено е ежедневно леко почистване на стаите, както и един път седмично- основно почистване. За удобство на учениците, също така,  има ежедневно осигурен безплатен транспорт от кампуса до центъра на града, който се движи на определени часове.

Обратно към начало

Храна

В цената на курса, е включена и храна на база пълен пансион- закуска, обяд и вечеря. Ястията се предлагат в училищната столова, на шведска маса. По време на екскурзиите, е осигурена храна за пикник (пакетиран обяд- сандвичи и др.).

Обратно към начало

Свободно време и безопастност

По време на престоя им в Ница, за учениците са осигурени денонощна грижа и наблюдение. Ръководителите са изцяло на разположение на децата, готови са винаги да отговарят на въпроси и да съдействат. Освен че се грижат за безопасността на младежите, супервайзорите в кампуса се стараят и да осигурят забавления и социализация на всяко едно дете. Свободното време също се използва за практикуване на езика, чрез включване в игри и насърчаване на комуникацията. Служителите изготвят седмична програма с разнообразни дейности и екскурзии.
Следобедите на децата са ангажирани със спорт (турнири по баскетбол, футбол, волейбол, каране на кънки, посещение на близкия басейн). Организират се разходки в града или до плажа. Програмата за вечерта включва киновечери, танци, игри, представления и др.

Всяка седмица, учениците имат осигурени по две екскурзии- една целодневна  в събота (до Кан, Сен Тропе и др.) и една полундневна през седмицата (до Монако, областта Villefranche sur mer и др.). Учениците могат да се включат и в някои допълнителни занимания (допълнително заплащане на място) - миниголф, боулинг, организирани диско вечери.
За децата, които искат повече свобода и независимост (над 12г), е възможно излизане без придружител, но само при предварително попълнен и изпратен в училището формуляр, подписан от родителите. 

лятно езиково обучение във Франция, езикова ваканция за ученици Франция, обучение по френски във Франция, програма курс по френски език, настаняване, програма свободно време, общежитие, кампус
Свободно време в Ница


езикови екскурзии, програма езиково обучение френски език, настаняване и свободно време, курсове по френски, ученици, кампус, общежитие във Франция
Смях и игри след часовете... и разговори пак на френски.


Франция курс по френски, училища по френски език във Франция, езикови програми за ученици,  обучение в чужбина
Остава време и за плаж на Френската Ривиера.


Обратно към начало

Таксата включва

- курс по френски език от 20 учебни часа/седмица;
- учебни материали;
- нощувки в общежитието към училището;
- храна на база пълен пансион - закуска, обяд и вечеря;
- една целодневна екскурзия всяка седмица;
- една полудневна екскурзия всяка седмица;
- организирано свободно време и денонощна грижа за децата;
- ежедневен безплатен транспорт от кампуса до центъра на града и обратно;
- трансфер от/до летището в Ница или ЖП/автогари, през събота или неделя;
- сертификат за завършен курс по френски език.

*Трансфер от/до летището в Ница и ЖП/автогари, за дни извън уикенда: 80 €
 

Обратно към начало

Цени

- Регистрационна такса (заплаща се еднократно): 60 €
- Езиков курс от 20 уч. часа/седмица + настаняване на база Аll inclusive + програма свободно време- 995 €/седмица.
* За допълнителен ден престой, пълен пансион - 90 €

Програма без включено настаняване:
Езиков курс от 20 учебни часа/седмица + обяд в училищния бюфет + програма за свободното време и участие в екскурзии - 550 €/ седмица.

* За курсове с продължителност от 1 седмица, се заплаща допълнителна такса от 60 € 

По време на официалните празници във Франция, не се провеждат учебни занятия! 

Дати /2024г./:
Курсове започват всяка седмица в периода 30.юни - 18.август.
Минимален престой: 2 седмици


Разгледайте още снимки на профила ни във Фейсбук тук

Обратно към начало

За повече информация изпратете запитване:

Съобщение
Код за сигурност
CAPTCHA ImageНова картинка