Летен езиков лагер за ученици /16-17/ в Марбея Алберг

Начало Испански език Летен езиков лагер за ученици /16-17/ в Марбея Алберг

Възраст: 15 - 17г.
Настаняване: общежитие, приемно семейство
Обучение: 20 учебни часа/седмица
Обучението се извършва в групи 
Курсовете се провеждат през летния сезон
Начални дати /2018г./: 01.юли, 15.юли 
минимум престой - 2 седмици, максимум 4 седмици.
Нива: A1 - C1 /Beginner - Advanced/ 

 

За училището

Марбея е известен морски курорт в испанската провинция Андалусия. Със своите километрични плажни ивици и красиви гледки, мястото е привлекателна дестинация за много туристи. Освен богат на природни, културни и исторически забележителности, градът привлича посетители и с модерните си търговки центрове, голф игрища и интересни събития, които се случват тук.

Училищната база в Марбея Алберг, е разположена в спокоен и тих квартал, само на 5 минути пеша от старата част на града. Мястото предлага лесен достъп до центъра, предимство за младежите, които биха искали да се разходят и разгледат наоколо. Освен с класни стаи, сградата разполага и с рецепция, трапезария за хранене, 3 модерни конферентни зали с вместимост 20, 30 или 60 души, общи стаи с телевизори. Навън учениците могат да ползват голям плувен басейн, тенис кортове, многофункционални спортни площадки, да отпочинат в подържаните градини или на откритата тераса.

Курсът по испански език в Марбея има голямо предимство- в него участват младежи от различни националности, включително и испански деца, които посещават своето лятно училище по същото време. След края на учебните занятия, местните деца прекарват свободното си време заедно с чуждестранните гости, като общуват с тях и участват в различни игри. По този начин се стимулира развитието на езика в неформална обстановка. Естествено и неусетно, децата проговорят на испански. 
В началото на курса всеки ученик попълва входящ тест за проверка нивото на владеене на езика. Според знанията му се включва в съответна група.

летен езиков лагер в Испания, курс по испанки език в Испания, лятна ваканция в Испания за ученици
В час


летен езиков лагер за деца в Испания, испански език в Испания, езикова ваканция в Испания, училище по испански език в Испания
Така се учи испански през лятото ;)


Обратно към начало

Настаняване

Има възможност за настаняване в общежитие към учебната база. Там стаите са двойни, тройни и четворни. Помещенията са поддържани и чисти, всяко със самостоятелен санитарен възел. Учениците са разпределени по пол, възраст, ниво на испански език и националност, като се избягва деца от една и съща националност, да бъдат настанени в една и съща стая, с цел стимулиране комуникацията на испански език и след учебните занятия.
Предлага се възможност и за настаняване в приемно семейство. Такъв тип настаняване също има своите предимства. Това е добър начин да се опознае испанската култура и бит. В семействата се говори на испански език през цялото време, така учениците могат да упражняват езика си в домашна обстановка, без излишни притеснения.

Обратно към начало

Храна

Храната е разнообразна и хранителна. Предлагат се вкусни и здравословно приготвени закуска, обяд, следобеден снак и вечеря. 
В дните с екскурзии се осигурява пакетиран обяд.

Обратно към начало

Свободно време и безопастност

След учебните занимания, учениците се включват в разнообразни спортни и културни дейности. В лагера има условия за плуване, аеробика, баскетбол, футбол, волейбол, тенис на маса и др. Има възможност за участие в клуб по журналистика, музикален клуб, клуб по театрално изкуство, група по готварство, където всеки може да покаже знания и умения от националната си кухня или да изпробва чуждестранни специалитети; др. При желание, срещу допълнително заплащане, се провеждат тренировки (с треньор) по футбол, голф, уроци по езда, падълбал, тенис на маса.

На всяка двуседмична сесия престой, се организират поне по една целодневна екскурзия (Севиля, Гранада, Ронда и др.), както и поне по две полудневни екскурзии- в Марбея и околността. По време на целия престой на децата в Испания, служители на институцията се грижат за сигурността и спокойствието им.
В определени дни и часове на младежите над 15 години, е позволено да излизат извън лагера на разходка без придружител. Това се допуска, само ако е представен предварително подписан формуляр със съгласието на родителите.

лято в Испания, лятна езикова ваканция испански език, курс по испански за деца в Испания, испанки за ученици в Испания, Марбея
Испания, Марбея  .. нови приятели, чудесна лятна ваканция


лятна ваканция в Испания, курс по испански в Испания, езиков лагер за ученици, испански език, Марбея, Испания
.. и след учебните часове, продължаваме да учим испански :))


ЛЕТЕН ЛАГЕР В ИСПАНИЯ, Испански език за ученици, лятна ваканция в Испания, курс по испански език за ученици
Покрай басейна на общежитието


Обратно към начало

Таксата включва

- езиков курс от 20 учебни часа/седмица;
- учебници и учебни материали;
- входящ тест за определяне нивото на испански език;
- нощувки в базата училището;- закуска, обяд, вечеря и лек снак;
- здравна застраховка;
- 24 часа в денонощието грижа за децата;
- целодневни и полудневни екскурзии;
- органзиирано свободно време;
- трансфери от/до местни летища /Малага/, ЖП и автогари;
- в края на курса всеки ученик получава сертификат за нивото на владеене на испански език, което е покрил. 

Допълнително се заплаща: 
- такса регистрация: 65€ (еднократно).

Допълнителни опции:
- Униформа /5 тениски, 2 чифта шорти, пуловер, бейзболна шапка/: 100€;
- Тренировки футбол: 12 часа - 250€  /общо за 2 седмици/;
- Уроци по тенис: 12 часа - 200€ /общо за 2 седмици/;
- Уроци по падълбол: 12 часа - 200€ /общо за 2 седмици/;
- Уроци по езда: 10 часа - 200€ /общо за 2 седмици/;
- Уроци по голф: 18 часа - 550€ /общо за 2 седмици/;
- Уроци по плуване: 8 часа  - 100€ /общо за 2 седмици/;
- Допълнителна нощувка: 65€  

Обратно към начало

Цени

2 седмичен курс: 1490 € /средна цена на седмица 745€/
4 седмичен курс: 2690 €/средна цена на седмица 672,50€/

Допълнителна седмица: 995€. Провеждането на допълнително часове не винаги е възможно през месеците юли и август. Свържете се с нас за повече информация.
"Дневен лагер"-  Подходящ е за тези ученици, които са в Марбея заедно със своето семейство/близки и искат да участват само в дневната програма на училището, т.е.Учебни часове + Програма свободно време (от 09:15 до 19:30, понеделник- петък)
Цената за такъв тип курс е: 790 € за две седмици.
САМО курс по испански (без включени настаняване, програма свободно време, храна) е на цена 390 € за 2 седмици.

Дати /2018г./:
01.юли- 14.юли; 15.юли- 28.юли 


Повече снимки от летните езикови лагери за деца в Испания, може да разгледате тук 

Обратно към начало

За повече информация изпратете запитване:

Съобщение
Код за сигурност
CAPTCHA ImageНова картинка