Летен езиков лагер /14-17г./, Кеймбридж. С опция приемно семейство

Начало Английски език Летен езиков лагер /14-17г./, Кеймбридж. С опция приемно семейство

SIR MICHAEL SCHOOL CENTER 
Възраст: 14-17
Настаняване: общежитие / приемно семейство
Обучение: 20 учебни часа/седмица
Обучението се извършва в групи
Курсовете се провеждат: през лятото на 2020г.(начални дати, може да видите в сектор "Цени")
Нива: A1 - С1 /Beginner - Advanced/   

За училището

Кейбмридж е студентски град вече повече от 800 години и един от най- известните в цял свят. Името му е символ на академично превъзходство и постижения. Социалният живот там е изключително богат и разнообразен. Хората, които може да срещнете, са интересни, амбициозни и отворени към света. Средата е мултинационална; архитектурата- вековна. Идеално място за млад човек да научи английски език и да срещне нови приятели.

Училището е разположено в самото градче Кеймбридж, на централно място. Класните стаи се помещават в стари Викториански сгради. Учебната институция организира езикови курсовe за чужденци на това място от 1954 година, което я прави и институцията с най-дълга история в тази дейност. 
Още първия учебен ден, всеки ученик попълва своя входящ тест, с помощта на който се определя нивото му на владеене на английски език и се разпределя в съответа група .

курс по английски език в Англия, Кеймбридж, езикова ваканция в чужбина
Кеймбридж


езикова ваканция в Англия, курс по английски в чужбина, Кеймбридж
Учебен процес


летен езиков лагер за ученици, деца, тийнейджъри, езиково обучение в чужбина, курс по английски в Кеймбридж
Дискусия на открито. Официален език- английски :)


Обратно към начало

Настаняване

Всеки младеж може да избере дали иска да живее в общежитие или в приемно семейство. 

Приемно семейство. Настаняване в двойна стая заедно с друг ученик, избрал да живее в домашна обстановка. Ползват се обща баня и тоалетна. Закуска и вечеря- в дома на приемното семейство или заедно с него, извън пределите на къщата; през учебните дни- обяда се сервира в учебния център. Храната е включена в цената на езиковата ваканция в чужбина. Пране на дрехи и смяна на спално бельо- един път седмично.
Повечето приемни семейства са на разстояние не повече от 20 минути от учебния център. Учениците трябва сами да ходят до мястото на своите занятия и сами да се връщат. Приемното семейство не се ангажира с това да ги води и посреща от занятия всеки ден. 
През три дни от седмицата в училището се организират вечерни, забавни мероприятия. Учениците, избрали опцията настаняване в приемно семейство, могат да се включват в тях, но когато се прибират не трябва да закъсняват след 23ч. В случай на закъснение се предприемат сериозни мерки. Приемните родители информират ръководителя на курса, който от своя страна взима решение как да реагира. Възможно е дори езиковия курс на даден ученик да бъде прекратен и той да бъде върнат преждевременно обратно при родителите си. Правилата са строги, за да не се нарушават. Това се прави с цел сигурност и безопасност на младите хора. Свободно време- всяка неделя, както и през вечерите, когато няма организирани вечерни събития в училището. 

Общежитие. Общежитията, в които нощуват учениците, са разпложени в центъра на Кеймбридж. Стаите са с по 1, 2 или 3 легла. Някои от тях имат собствен санитарен възел, други ползват общ. Закуска и вечеря- в базата на общежитието, обяда през учебните дни- в сградата на училището. Храната е здравословна и разнообразна- топла, студена кухня- месна и безмесна, свежи салати, плодове и др., включени в обявената пакетна цена. Има условия учениците сами да перат дрехите си, няма допълнително заплащане за тази услуга. Спалното бельо се сменя един път седмично. За учениците, избрали да нощуват в общежитие, всяка вечер има организирани вечерни събития, в които те могат да се включат. За тях също важи вечерен час 23ч, за чието спазване се следи изключително стриктно. Свободно време- неделя. Супервайзори нощуват в общежитията с цел спокойствие и сигурност на учениците.
Независимо дали са избрали да живеят в приемно семейство или в общежитие, при настаняването учениците са разпределени по възраст, пол, ниво на владеене на английски език и националност, като идеята е да се избягва деца от една и съща националност да споделят една стая с цел да се стимулира комуникацията на английски език. 

езиков курс по английски в Англия, Кеймбридж
Място за хранене 


Англия, Кеймбридж, езикова ваканция, курс по английски в чужбина за ученици, приемно семейство
Топла кухня


езикова ваканция в чужбина, курс по английски език, летен езиков лагер в Англия за ученици, за деца, Кеймбридж
Двойна стая


езиково обучение в чужбина, курс по английски език в Англия, за ученици

Единична стая

Обратно към начало

Свободно време и безопастност

Базите на училището разполагат с богат избор от съвременни съоръжения за спорт на открито и закрито, организират се групи по изкуства и занаяти, културни дейности- кино, театър, прожекции на английски филмчета. В пакетната цена за курс по английски език в Кеймбридж, Англия е включена организирана пълна програма за свободното време на учениците, както и 24- часово присъствие на преподаватели и супервайзори, които да следят за безпроблемното протичане на занятията в и извън клас. 
На учениците се организират игри, състезания по различни видове спорт, групи по занаяти и изкуства, разходки и излети. Стимулира се общуването помежду им, като идеята е обучението по английски език да не приключва след края на учебните часове, а да продължава през цялото време на престоя им в Англия. 
Примерни дейности, в които учениците могат да се включат след учебните занятия по време на езиковия си курс в Кеймбридж, Англия са: бадминтон, баскетбол, футбол, плуване, тенис, крикет, волейбол, фризби, катерене, забавни игри за бърза логика и мисъл, театрално майсторство, игри в който се практикува английския, т.нар. "игри на езика", разходка с лодка по река Кам, тур из сградите на университетите в Кеймбридж, посещение на музеи, в групите по занаяти може да рисувате с въглища, да се моделира глина, всеки сам да си изработи гривна от различни материали, да си направи маска, рисуване по стъкло, занятия по цирково изкуство, както и дизайн на тениски и др.
В цената е включена 1 целодневна екскурзия на седмица всяка събота до Лондон, с включени обиколки на забележителности, посещение на Бъкингамския дворец, Биг Бен, Уестминистерското Абатство и други. Безопасността на децата е гарантирана и по време на екскурзиите. 

Обратно към начало

Таксата включва

- езиков курс 20 учебни часа/седмица; 
- учебници и учебни материали;   
- входящ тест за определяне нивото на английски език;  
- нощувки в общежитие или в приемно семейство; 
- закуска, обяд и вечеря;
- летищен трансфер в двете посоки за кацания и излитания в неделя от/до летища Хийтроу и Станстед,Гетуик;
- безплатен достъп до интернет;
- 1 целодневна екскурзия на седмица, вкл. входни такси за забележителности;  
- организирано свободно време през целия престой и 24 часа в денонощието грижа за децата; 
- здравна застраховка за периода на езиковия курс;
- издаване на сертификат за участие в езиковия курс;  
*Допълнително се заплащат летищни трансфери от различни от Хийтроу, Гетуик и Станстед летища, както и летищни трансфери от споменатите летища, но в различен от неделя ден.

Обратно към начало

Цени

*минимума престой е 2 седмици.

Начални и крайни дати за настаняване в приемно семейство и общежитие /2020г./:

   2 седмици 3 седмици  4 седмици  5 седмици  6 седмици  7 седмици  8 седмици  9 седмици 
Начални дати  Крайна дата   Крайна дата  Крайна дата    Крайна дата   Крайна дата   Крайна дата   Крайна дата   Крайна дата
 28.юни  12.юли  19.юли 26.юли  02.август 09.август   16.август 23.август   
 05.юли  19.юли  26.юли  02.август  09.август 16.август 23.август     
 12.юли     26.юли  02.август 09.август 16.август 23.август       
 19.юли  02.август 09.август  16.август 23.август         
 26.юли  09.август 16.август  23.август           
 02.август 16.август 23.август.            
 09.август  23.август               
                  


Цени за обучение с настаняване в приемно семейство /2020г./ :

 2 седмици 

    1870 £      5 седмици       4000 £      8 седмици       6400 £    

 3 седмици 

    2555 £  6 седмици       4800 £  9 седмици      7200 £

 4 седмици

    3200 £  7 седмици        5600 £     

 

Цени за обучение с настаняване в общежитие /2020г./:

 2 седмици

     2050 £     

 6 седмици

     4980 £   

 3 седмици

     2700 £  7 седмици       5810 £

 4 седмици

     3420 £  8 седмици      6640 £

 5 седмици  

     4150 £        Повече снимки от училището, може да разгледате в
профила ни във Фейсбук

Обратно към началоЗа повече информация изпратете запитване:

Съобщение
Код за сигурност
CAPTCHA ImageНова картинка