Летен курс за ученици /15-18/, Виена

Начало Немски език Летен курс за ученици /15-18/, Виена

Възраст: 15- 18г
Настаняване: общежитие
Обучение: 30 учебни часа/седмица  
Обучението се извършва в групи от 8- 10ученика 
Начални дати /2023г./: 
02.юли - 15.юли /2 седмици/;
02.юли - 29.юли /4 седмици/;
16.юли - 29.юли /2 седмици/;

Нива: A1 - В2 /Beginner - Upper Intermediate/  
 

За училището

Виена, красив град с история и безброй много забележителности. Само малка част от тях са двореца Шонбрун, катедралата Свети Стефан, Виенското колело и Пратера. Храните и напитките на свой ред допринасят за славата на града в цял свят- Виенскит шницел, Виенско кафе, Виенски кифлички.. там има по нещико за всеки вкус.
Училището- единствено по рода си училище в Европа, което не се помещава в обикновена сграда! Курсът по немски език се провежда на 189 метров кораб "Bertha-von-Suttner-Gymnasium", акостирал на брега на Дунав, в който са разположени 36 модерни класни стаи. Мястото е безопастно за учениците и леснодостъпно пеша. Изживяването за едно дете или млад човек, да учи на такова място, е уникално и незабравимо. 

Немски за деца в Австрия, летен езиков курс в Австрия, немски език във Виена, летен езиков курс във Виена, немски език в Австрия
Училището


летен курс по немски за ученици в Австрия, лятна езикова ваканция Австрия, курсове по немски език за деца в чужбина, училища по немски език в Австрия, немски във Виена
Входа към училището


Летен езиков лагер по немски в Австрия, Виена за ученици, деца, курс по немски за деца Австрия, летен езиков лагер немски език
В час


Обратно към начало

Настаняване

Общежитието на учениците е разположено на твърда земя, на пешеходно разстояние от училището. Всички стаи са двойни, имат собствени баня и тоалетна. Младежите са разпределени по възраст, пол, ниво на владеене на немски език и националност, като идеята е да се избягва деца от една и съща националност да споделят обща стая, с цел да се стимулира комуникацията на немски език. Пране- безплатно, един път седмично.  

летен алгер немски език Виена, курсове по немски във Виена, Австрия, лятно училище в Австрия немски език
Двойна стая


езикова ваканция немски език, летен лагер за ученици немски език, Курс по немски език във Виена, Австрия, училища по немски език в чужбина
Общи части в общежитието


немски език в Австрия настаняване в общежитие, летни училища по немски Германия, Австрия
Кафенцето пред общежитието


Обратно към начало

Храна

В пакетната цена на езиковия курс по немски във Виена, Австрия са включени закуска, обяд и вечеря. Обядът се сервира на борда на кораба, а останалите две хранения- в общежитието.
При специални диети на някои ученици, свързани с религия, вегетарианство, алергии и др. се изготвя меню според конкретните изискванията. Тези изисквания, следва да бъдат отбелязани още при подаване на документите за участието в курса.

Обратно към начало

Свободно време и безопастност

Свободното време на учениците, които изберат да учат немски език във Виена, е напълно организирано. Те могат да играят футбол, билярд, да плуват, да участват в групи по занаяти, да посещават музеи. Имат организирано посещение на Пратера, туристическа обиколка на Виена, барбекю и др.
*Има възможност за посещение на театър и кино, като таксите се заплащат допълнително.

В 
пакетната цена на езиковата ваканция по немски са включени и две екскурзии на седмица- една полудневна всяка сряда, както и една целодневна всяка събота. Включени са и входните такси на забележителностите, които се посещават. Полудневната екскурзия включва посещения на дворците във Виена и други забележителности в региона около града. Целодневните са до Залцбург, Археологическия Парк, Бароковия манастир и др.

Тъй като учениците са на възраст под 18 години, всички те имат вечерен час, който е стриктно следен от техните супервайзори, които работят усърдно за грижата, удобството и безопасността на учениците, както и следят за тяхното поведение. Преподаватели и супервайзори се грижат и за това, всяко едно дете да се интегрира успешно в дейностите по време на учебните занятия и извън тях. 
Не е необходимо родителите да се тревожат за децата си, докато са в Австрия, тъй като институцията има 40 годишен опит в работа си  деца, далеч от родителите им. Гарантирана е 24 часова грижа и наблюдение на децата. Супервайзори нощуват в общежитията, за да осигурят спокойствието на децата и през нощта. Пълната грижа и отговорност към децата е гарантирана и по време на екскурзиите. 

Виена, езиков лагер, немски език, лятно училища за ученици немски Германия Австрия
Виенското колело


лятна езикова ваканция, Виена, немски език
Замъка Шонбрун


Обратно към начало

Таксата включва

- езиков курс 30 учeбни часа/седмица;      
- учебници и учебни материали;      
- входящ тест за определяне нивото на немски език;   
- седмични тестове за определяне индивидуалния напредък на всеки ученик; 
- нощувки в общежитие;      
- закуска, обяд и вечеря;     
- една целодневна екскурзия всяка събота, вкл. входни такси за забележителности;     
- една полудневна екскурзия всяка сряда след занятия, вкл. входни такси за забележителности;     
- организирано свободно време през целия престой:
- 24 часа в денонощието грижа за децата;     

- издаване на сертификат за участие в езиковия курс с включени в него брой учебни часове, както и постигнато ниво на немски език.  

Обратно към начало

Цени

Цената на курса е 1330 € на седмица, като минимума престой е 2 седмици.
2- седмичен курс: обща цена за целия престой 2660 €
4- седмичен курс: обща цена за целия престой 5320 €

Допълнително се заплаща летищен трансфер от/до Международно летище Виена /на човек, на посока/: 45€  
За трансфер на ученици от и до гарата във Виена не се доплаща. 

Повече снимки, може да разгледате в профила ни във Фейсбук 

Обратно към начало

За повече информация изпратете запитване:

Съобщение
Код за сигурност
CAPTCHA ImageНова картинка