Летен курс /8-17/ Челтнъм. Опция приемно семейство

Начало Английски език Летен курс /8-17/ Челтнъм. Опция приемно семейство

Цената на летния езиков лагер за деца в Челтнъм, Англия включва пълен пансион, както и организирана програма за свободното време
+ опция за уроци по голф или езда, срещу допълнително заплащане

Възраст: 8 - 17
Настаняване: общежитие или приемно семейство 
Обучение: 15 или 23 астрономически часа/седмица
Обучението се извършва в групи  
Курсовете се провеждат през лятото
Начални дати /2018г./: 11.юли,18.юли, 25.юли, 01.август, 08.август, 15.август

Минимум престой 2 седмици 
Нива: A1 - С1 /Beginner - Advanced/   
 

За училището

Курсът по английски език за ученици се провежда в сградите на Челтнъм Колидж, едно от най- престижните училища във Великобритания. Колежът е основан през 1841 година, като базата му се намира само на 10 минути пеша от центъра на градчето Челтнъм. Кампусът на колежа е изключително просторен и зелен. На разположение на децата са множество спортни съоръжения и площадки.
Базата, в която учениците прекарват своя летен езиков лагер в Челтнъм, Англия, разплога със закрит басейн, тенис кортове, изгрища за баскетбол, футбол, бадминтон, амфитетрална зала, диско- стая и др. 
Учебните часове по английски език в Челтнъм, се провеждат в светли и просторни класни стаи, всички оборудвани с аудио, телевизионни и DVD устройства, предлага се и достъп до интернет.

Младежите имат възможност за чудесно съчетаване на езиково обучение по английски със спортни дейности и посещения на интересни места.
Програмата е отворена през лятото, за месеците юли и август.

курс по английски език в Англия, лятна ваканция Англия, английски в чужбина, езиково обучение в Англия, ваканция, летен езиков лагер за деца
Част от сградите на училището, в които се провеждат курсовете по английски език


лятна ваканция в Англия, летен езиков лагер. Езиков курс в Англия за деца. Курс по английски език в Англия, лятна ваканция

Езиков курс в Англия за деца. Ето ни в час!


Елятна езикова ваканция в Англия; езиков курс по английски в Англия. Летен езиков лагер за деца и ученици, спорт и свободно време езикова ваканция английски език
Летен езиков лагер в Англия, за деца и ученици. Всички слушат с интерес. 


Обратно към начало

Настаняване

По време на своята езикова ваканция в Челтнъм, Англия, учениците могат да изберат къде да бъдат настанени- в общежитие или в приемно семейство.
Общежитията са разположени в самия училищен кампус и представляват две сгради- едната за настаняване на момичета, другата за момчета. И двете сгради са тип жилищна кооперация с просторни общи части, със стаи за игри, гледане на телевизия и DVD. По-голямата част от спалните са единични и двойни, като всяка стая разполага със собствена мивка, а баня и тоалетна споделят 2- 3 стаи. Базата разполага и с няколко стаи с по 3 и 4 легла. 
Младежите са разпределени по възраст, пол, ниво на владеене на английски език и националност, като идеята е да се избягва деца от една и съща националност да споделят една стая с цел да се стимулира комуникацията на английски език.
В пакетната цена са включени закуска, обяд и вечеря. Децата се хранят заедно в помещенията за хранене на училището.

Настаняване в приемно семейство. Опцията важи само за деца на възраст между 12 и 17 години. Всички приемни семейства в Челтнъм, Англия са разположени в близост до училището и всички те имат ангажимент да водят учениците на занятия всеки ден, както и да ги взимат от училище всяка вечер. Стаите в приемни семейства са двойни, което означава споделяне с още един ученик, избрал да остане в домашна обстановка. Хавлии, спално бельо и почистване на стаята е осигурено от домакина, ученикът има ангажимент да подържа стаята подредена.

Живот в приемното семейство: Учениците закусват и вечерят с приемното семейство, обядът е в училище, заедно с останалите деца.  
Закуската обикновено не е готвена, включва препечени филийки с масло, мармалад и  др., мляко с корнфлейкс, чай, кафе, натурални сокове. Вечерята е готвена и винаги включва месо- риба, пилешко и др. За ученици със специални диети, свързани с религия, вегетерианство, алергии и др. се готви отделно, с предварително заявяване още при записване за курса. Пране- един път седмично, в приемното семейство. 
Телефон за входящи повиквания на разположение на учениците. Интернет достъп- само в сградата на училището.
Време, което ученика ще прекарва със семейството: вечер след вечеря, както и в неделя. От понеделник до петък /8:30 - 17:00ч/ децата ще бъдат заедно с всички останали в клас или участвайки активно в програмата за прекарване на свободното време след занятия. Има няколко вечери, през които ученика също ще бъде ангажиран в колежа- диско вечери, вечер на талантите и др.

лятна ваканция в чужбина; английски език в Англия, Закуска в базата на общежитието, екскурзии и летен курс в Англия
Закуска в базата на общежитието


детски езиков курс в Англия Приемно семейство, Курс по английски език за ученици, Англия, езиково обучение, настаняване в приемно семейство
Залата за хранене в кампуса


настаняване в общежитие, курс по английски за ученици в Англия, обучение по английски в Англия
Общи части в общежитията


лятно обучение по английски език в Англия за ученици, свободно време, ученици, обучение в чужбина, настаняване в общежитие или приемно семейство
Общи части- стая за гледане на телевизия


Обратно към начало

Свободно време и безопастност

Базите на училището в Челтнъм разполагат със закрит басейн, който децата ползват заедно със спасител и инструктор. Добре изградената инфраструктура предлага още тенис кортове; закрити игрища за баскетбол, футбол и бадминтон; открити игрища за футбол, волейбол и отборни игри; амфитеатрална зала, както и дискотека. 
Времето на децата е напълно ангажирано и във всеки един момент с тях има служители на училището, които ги организират и наблюдават. Обръща се внимание и на това всяко дете да се социализира успешно сред останалите, в случай че е по- срамежливо или притеснително. Цели се стимулиране общуването на английски език и извън учебните часове.
Има опции, които се заплащат допълнително- уроци по езда, тенис и голф.

В пакетната цена си влизат и 2 екскурзии на седмица- една целодневна и една полудневна. 
Сигурността на децата е гарантирана и по време на екскурзиите.

Английски в чужбина, курс по английски в Англия приемно семейство, езикова ваканция за деца, летни обучения по английски за деца в Англия
Езикова ваканция в Англия, съчетаваме приятно и полезно. На разходка в градчето


лятна ваканция в Англия за деца, Английски език в чужбина, Англия. Езикова ваканция и обучение за деца и младежи, английски език и настаняване в семейство в Англия
Спорт на открито. Езикова ваканция в Англия


свободното време по време на летен езиков курс, обучение по английски в чужбина, свободно време и спорт по време на летения езиков лагер на ученици Англия
Много сме добри :)


курс по английски език Англия, обучение по английски през лятото, спорт, свободно време и екскурзии в Англия за деца и ученици
Забавно е с нови приятели на басейн


езиково обучение в чужбина, английски език в Англия, спорт, общежитие, детски лагери в Англия
Спортове на закрито


детски лагери в Англия, Летен езиков лагер, английски в чужбина, курс по английски в Англия за деца
Езда по време на летния езиков лагер в Англия, не е ли чудесно? :)


Обратно към начало

Таксата включва

- езиков курс 15 или 23 астрономически часа/седмица;   
- учебници и учебни материали;   
- входящ тест за определяне нивото на английски език;   
- нощувки в общежитие или приемно семейство;   
- закуска, обяд и вечеря в базата на училището или в приемното семейство;   
- безплатен достъп до интернет в общежитията и в залите на университета;
- една целодневна екскурзия на седмица, вкл. входни такси за забележителности;  
- една полудневна екскурзия на седмица, вкл. входни такси за забележителности;  
- организирано свободно време през целия престой и 24 часа в денонощието грижа за децата;  
- издаване на сертификат за участие в езиковия курс;     

При желание, допълнително се заплащат:
Уроци по голф /6 часа = 3 следобеда на седмица/: 180 £
Уроци по езда /6 часа = 3 следобеда на седмица/:  180 £
* Часовете, които се заплащат допълнително по езда и голф, могат да бъдат резервирани само заедно с курса от 15 астрономически часа на седмица.

Летищен трансфер (на човек, еднопосочен): 
Лондон Хийтроу: 161 £
Лондон Гетуик: 200 £
Лондон Станстед: 210 £
Сейнт Парнас Интернешънал: 210 £
Бирмингам Интернещънал:111 £
Бристол: 116 £

* За деца, които пътуват, като "Непридружен непълнолетен" се заплаща допълнителна такса от 50 £

* За посрещане на деца, чиито полети кацат преди 06:00 сутринта или след 21:00 вечерта, както и за изпращане на деца, чиито полети са в такива часове, в които те трябва да напуснат общежитието/семейството преди 06:00 сутринта или след 21:00 вечерта- се заплащат допълнителни 50 £ към цената на трансфера.   
!!! При заявен летищен трансфер, данните за полетите на ученика, трябва да ни бъдат изпратени, не по- късно от месец преди началото на езиковия курс. В противен случай се заплаща допълнителна такса административно обслужване в размер на 15 £. 
Ако има промяна в данните за полетите на ученика и пропуснете да уведомите училището за това навреме, заплатената такса "Летищен трансфер" няма да ви бъде възстановена.
За всички, които не са запазили летищен трансфер, часове на пристигане и настаняване: между 10:00ч и 16:00ч

Обратно към начало

Цени

Според предпочитанията ви за продължителност и настаняване, опциите са:

Курс от 15 астономически часа на седмица:        Курс от 23 астрономически часа на седмица:
- за настаняване в общежитие: 780 £                   - за настаняване в общежитие: 835 £

- за настаняване в приемно семейство: 675£     - за настаняване в приемно семейство: 730£

- Регистрационна такса /заплаща се еднократно/: 50 £

- Внася се и възвръщаем депозит от 30 £ при настаняване в общежитието или приемното семейство. Депозита се внася с цел, ако бъдат нанесени някакви дребни щети в стаята, те да бъдат покрити от депозита. 
Ако няма щети- депозита се възстановява на ученика в пълен размер.

Начални дати /2018г./:  11,18, 25.юли и 01,08,15.август

Всички ученици присигат и заминават в СРЯДА! 

Обратно към начало

За повече информация изпратете запитване:

Съобщение
Код за сигурност
CAPTCHA ImageНова картинка