Лятна езикова ваканция за ученици /13-17г./ в Париж

Начало Френски език Лятна езикова ваканция за ученици /13-17г./ в Париж

Франция, All inclusive пакет + пълна програма за свободното време.

Възраст:  13-17
Настаняване: общежитие (кампус)
Обучение: 20 учeбни часа/седмица, 1 учебен час = 45 минути
Обучението се извършва в групи 
Начални дати /2020г./: курсове започват всяка седмица между 28.юни - 08.август
Минимален престой: 1 седмица 
Нива: всички нива от начинаещи до напреднали A1 - C2 /Beginner - Proficiency/ 

За училището

Париж- само името е достатъчно, да накара всеки да замечтае. Това е един от най-посещаваните градове в света- очарованието му завладява всеки посетител. Освен като столица на Франция, Париж е известен и като столица на изкуството и модата. Тук има хиляди интересни неща, които могат да се видят и направят и времето никога не би било достатъчно. Да се изкачиш на върха на Айфеловата кула, да се разходиш по Шанз Елизе, да разгледаш Лувъра, да посетиш Дисниленд- това са само една малка част от вълнуващите моменти, които може да изживеете тук.

Париж е динамичен и интересен град, особено за младежите, които търсят нови впечатления и знания. Тук ученици между 13 и 17 годишна възраст, имат възможност да учат френски език през своята лятна ваканция. Децата прекарват времето си в учебни занимания, а след часовете имат организирана програма с включени разходки, спорт, културни събития и екскурзии. 
Целта на програмата е съчетаване на полезното с приятното, за да може децата да изучават езика с лекота и удоволствие. Практикуването на френския език в естествената му среда, кара всички да се отпуснат и неусетно и осезаемо да подобрят уменията си.

Курсовете се провеждат в учебната база Saint Nicolas, в съвременно оборудвани класни стаи. Учениците се разпределят в групи, съобразно възрастта и нивото на знанията им, избягва се деца от еднаква националност, да бъдат в един клас. Преподавателите са доказани във времето специалисти, които отделят нужното внимание на всеки ученик. Използват се съвременни методи на чуждоезиково обучение, чрез които по увлекателен и ефективен начин, да се привлече интереса на учениците към учебния процес.

езиково обучение в Париж, курс по френски Франция, езикови ваканции за ученици в Париж
Част от красивите места в Париж


курс по френски за ученици Париж Франция, лятно обучение по френски език в Париж, настаняване и програма свободно време, лятна ваканция във Франция, летен езиков курс френски деца
Помощ от приятел през междучасието


Обратно към начало

Настаняване

Учебната база Saint Nicolas разполага с общежитие, където живеят децата. Предимството на настаняване в училищния кампус е това, че на учениците не се налага да ползват градски транспорт всеки ден, за да стигнат до училище.

Кампусът е на разположение на учениците между 02.юли и 13.август. Сградата се намира в южната част на Париж и е близо до световноизвестни забележителности като Лувъра, Айфеловата кула, Монтмартър, Мулен Руж, Парижката Света Богородица и т.н. Стаите в кампуса са просторни и съвременно обзаведени, с капацитет от 4 легла. Има общи баня и тоалетна на всеки етаж. Спалното бельо се сменя веднъж седмично. Стаите се почистват леко ежедневно, основно почистване се прави веднъж в седмицата.

лятно езикова ваканция във Франция за ученици, курс по френски в Париж, настаняване, програма свободно време
Стая в общежитието


Обратно към начало

Храна

Настаняването е на база пълен пансион, което включва закуска, обяд и вечеря. Учениците имат избор от няколко ястия, които се предлагат в училищния ресторант. По време на екскурзиите, се осигурява храна за пикник (пакетирана- сандвичи и др.).

училище по френски език във Франция, летен езиков лагер Франция, езикова ваканция за деца, летен езиков курс, обучение по френски в Париж
В училищния ресторант


Обратно към начало

Свободно време и безопастност

За сигурността и безопасността на децата, денонощно са ангажирани служители на училището. Всички те, са на разположение на децата по време на целия им престой и са готови да съдействат с помощ и информация на всеки. Охранители дежурят в кампуса от 19:30 до 07:00 сутринта. Грижата за безопасността на учениците през свободното им време, не е единствения ангажимент на супервайзорите в кампуса. Те се стараят да осигурят забавления и социализация за всяко едно дете. Свободното време също се използва за практикуване на езика, чрез включване в игри и комуникация. Служителите изготвят седмична програма с разнообразни дейности и екскурзии.
След учебните си занимания, всички деца се включват в спортни игри- футбол, волейбол, тенис, мини голф. Често се организират разходки до интересни места в Париж. След вечеря учениците се забавляват с игри, пеене, танци, тeатър, филмови вечери и др.

През седмицата са предвидени три полудневни екскурзии- посещават се Лувъра, Парижката Света Богородица, музея Орсе и др. Веднъж на две седмици младежите имат целодневна екскурзия, често денят се прекарва в Дисниленд. По време на екскурзиите, децата се придружават от ръководители, които гарантират спокойствието и сигурността им.

лятна езикова ваканция Франция, курс по френски език в Париж, летни езикови ваканции за деца, курсове по френски в Париж, свободно време
Планиране на следобеда


Обратно към начало

Таксата включва

- курс по френски език от 20 учебни часа/седмица
- учебни материали;
- нощувки в общежитието към училището;
- храна на база пълен пансион- закуска, обяд и вечеря;
- три полудневни екскурзии всяка седмица;
- една целодневна екскурзия веднъж на две седмици;
- организирано свободно време и денонощна грижа за децата;
- сертификат за завършен курс по френски език.

Обратно към начало

Цени

- Регистрационна такса (заплаща се еднократно): 50 €
- Стандартен курс по френски език от 20 учебни часа/седмица + настаняване и храна + програма за свободното време:
за курсове в периода 28.юни - 01.август - 990 €/седмица
за курсове в периода 02.август - 08.август - 890 €/седмица


* За курсове с продължителност от една седмица, се заплаща допълнителна такса от 50 €

По време на официалните празници във Франция не се провеждат учебни занятия.


При желание, има възможност децата да участват само в курс по френски език, без включени настаняване, храна и участие в спортните активности. Цената на такъв курс, е 330 евро на седмица.

Цени за летищни трансфери:
Споделен двупосочен трансфер: 190 €
Еднопосочен трансфер: 110 €

Дати /2020г./:
Курсове започват всяка седмица между 28.юни - 08.август
Минимален престой: 1 седмица


Повече снимки, може да разгледате на нашата Фейсбук- страница тук

Обратно към начало

За повече информация изпратете запитване:

Съобщение
Код за сигурност
CAPTCHA ImageНова картинка