Семейна програма | Английски език за родители с деца

Начало Английски език Семейна програма | Английски език за родители с деца

УАЙКЛИФ КОЛИДЖ, РОДИТЕЛ С ДЕТЕ
Семейната програма позволява на родители и техните деца, на възраст между 8 и 17 години, да посетят заедно Уайклиф Колидж, където да изучават английски език.

Обучение: 
За деца:  15, 23 астрономически часа /седмица
За родители: 15, 23 астрономически часа/седмица
Настаняване: общежитие- стандартни и луксозни стаи 
Курсовете се провеждат през лятото
Дати 2017: от 05.юли  до 20.август
Нива: А1- C1
Минимум престой: 2 седмици
 

За училището

Уайклиф Колидж е институция в Англия, основана през далечната 1882 година. Сградите на колежа се намират в малко градче на име Стоунхаус, заобиколено от красива природа и чист въздух, с тесни, китни улички, ресторантчета и магазини за сувенири. Условията за спорт и обучение по английски език в колежа, към днешна дата, са на много високо ниво. Курсовете по английски език се провеждат в ремонтирани и реновирани учебни зали, оборудвани с интерактивни дъски и аудио техника за слушане, има достъп до телевизия и DVD за прожекции на образователни филми, както и достъп до интернет. 
Модерните спортни съоражения на открито и закрито също предлагат изключително разнообразие от начини за прекарване на свободното време. 

Семейната програма за обучение по английски език е идеална възможност за родители с деца да разширят своите познания и да прекарат чудесни моменти заедно. Възрастният и детето участват в отделни курсове, съобразени с нивото на познанията им. Уроците се провеждат в една и съща сграда, но в отделни зали. Обучението по английски език е организирано така, че учебните занимания и на родителя, и на детето да протичат по едно и също време и да приключват едновременно.

Въпреки присъствието на родителя, ние препоръчваме детето да се включва максимално много в извънкласните дейности, провеждани заедно с другите деца от училището. Целта е, то да се социализира и да разговаря свободно със своите връстници на английски език.
През това време възрастният може да се наслади на приятни разходки в красивата местност, да достигне близките популярни дестинации. Оживените английски градове Бат, Стратфорд, Кардиф, са на удобно разстояние и предлагат интересни преживявания.

курс по английски за родител с дете, кампус английски език, английски език родител с дете, придружаващ родител Англия
Кампуса на училището


семеен курс по английски език Англия, курс за родители с деца, английски език Англия, родител с дете
Разходка в кампуса


Обратно към начало

Настаняване

Училищната институция ползва за настаняване няколко добре оборудвани къщи- общежития, всяка от които се намират в пределите на колежа. Родители и деца живеят отделно. Възрастният ползва луксозна двойна стая със собствен санитарен възел. Сградата, в която се помещават родителите, предлага също обща кухня и всекидневна. Децата се настаняват в отделно общежитие за младежи, за да могат да се включат по- пълноценно в учебната програма и тази за свободното време.

По желание, семействата могат да бъдат настанени заедно на хотел, семейни къщи или др. тип настаняване. Повече информация можем да ви осигурим при запитване. При този тип участие в програмата (без включено настаняване) цените са различни, включват учебния курс + обяд 5 дни в седмицата.

курс по английски език в англия, настаняване родител с дете, семейна програма, курс по английски в чужбина 
Споделена всекидневна в общежитието


Обратно към начало

Храна

Осигурени са три хранения и за родителите, и за децата. Храната се сервира в училищната трапезария, предлагат се разнообразни и вкусни ястия.
По време на екскурзиите е предвиден пакетиран обяд.


придружаващ родител, летен курс по английски език в Англия, семейна програма, курс за родител и дете в Англия
Тук се храним


летен курс по английски за родители и деца Англия, курс за родители по английски, Англия
Вкусно :)


Обратно към начало

Свободно време и безопастност

Базите на училището разполагат със съвременни съоръжения за спорт на открито и закрито. Закрит басейн и спортна зала, тенис кортове и игрища на открито, театрална зала, диско- стая, достъп до интернет и др. На учениците се организират игри, състезания по различни видове спорт, разходки и излети. Стимулира се общуването, социализацията и разговорите на английски език и извън класната стая.

През свободното време, децата могат да се включат във всички организирани занимания и екскурзии. Ако родителя желае да прекара време с детето си, има възможност да се присъедини към групата на младежите срещу допълнителна такса в рамките на 20-40£. 
Същото условие важи и за семействата, които се запишат само на езиков курс.

курс за родител по английски език в Англия, родител и дете на курс в Англия
През свободното време..


летен лагер за деца с родители в Англия
Всеки може да практикува това, което обича :)


Обратно към начало

Таксата включва

- езиков курс 15 или 23 астрономически часа/седмица;   
- учебници и учебни материали;   
- входящ тест за определяне нивото на английски език;   
- нощувки (за пълен пакет семейна програма);   
- закуска, обяд и вечеря (за пълен пакет семейна програма); за непълна семейна програма- само обяд, 5 пъти в седмицата  
- безплатен достъп до интернет;
- една целодневна екскурзия на седмица, вкл. входни такси за забележителности (за децата, записани на пълна семейна програма);  
- една полудневна екскурзия на седмица, вкл. входни такси за забележителности (за децата, записани на пълна семейна програма);
- организирано свободно време през целия престой (за децата, записани на пълна семейна програма);
- издаване на сертификат за участие в езиковия курс.

Обратно към начало

Цени

Регистрационна такса (заплаща се еднократно): 50 £

 Пълен пакет семейна програма

   Брой часове/седм.  Родител стая лукс  Дете стандартна стая  Дете стая лукс
Стандартен курс по английски език                           15                      840£                          740£                  840£
Интензивен курс по английски език                          23                      895£                          795£                  895£

Семейна програма без включено настаняване 

   Брой часове/седм.  Родител  Дете 
Стандартен курс по английски език                          15        350£    350£
Интензивен курс по английски език                          23        400£    400£

*За учениците се предлага и опция "Академичен английски", подходящ за подготовка при кандидатстване в английско учебно заведение. Попитайте ни за цени!
*Младежите могат да се запишат и на допълнителни курсове по тенис, сценично изкуство, езда, изкуства и дизайн. Курсовете се провеждат 3 пъти седмично х2 астрономически часа, следобяд. При желание ще ви осигурим допълнителна информация.

Летищен трансфер /посрещане и изпращане /: 
Лондон Хийтроу: 225 £
Лондон Гетуик: 295 £
Лондон Станстед: 300 £
Лондон Лутън: 300 £
Сейнт Парнас Интернешънал: 300 £
Бирмингам Интернещънал: 195 £
Бристол: 175 £

* За посрещане на деца и родители, чиито полети кацат преди 06:00 сутринта или след 21:00 вечерта, както и за изпращане за полети в такива часове, в които те трябва да напуснат общежитието преди 06:00 сутринта или след 21:00 вечерта- се заплащат допълнителни 50 £ към цената на трансфера.   

!!! При заявен летищен трансфер, данните за полетите на ученика, трябва да ни бъдат изпратени, не по-късно от месец преди началото на езиковия курс. В противен случай се заплаща допълнителна такса административно обслужване в размер на 15 £
Ако има промяна в данните за полетите на ученика и пропуснете да уведомите училището за това навреме, заплатената такса "Летищен трансфер" няма да ви бъде възстановена.

Дати 2017: от 05.юли до 20.август

Пристигане и заминаване в сряда, пристигащи се настаняват между 10:00 и 16:00.

Обратно към начало

За повече информация изпратете запитване:

Съобщение
Код за сигурност
CAPTCHA ImageНова картинка