Езиков курс в Лондон- отзиви от наши клиенти

Начало Новини Езиков курс в Лондон- отзиви от наши клиенти
Езиков курс в Лондон- отзиви от наши клиенти
Езиков курс в Лондон- отзиви от наши клиенти


Текста е без корекции от наша страна:

"От начало искам да започна, че много съм доволна, че избрах вашата агенция Dialog 359, че имахте търпение да отговаряте на всички мои въпроси и винаги бях могла да се свържа с Вас, по всички възникващи въпроси. Защото не е лесно да избереш училище в чужбина. И много съм благодарна, че помогнахте да избера страхотно училище, от първия ден директора на училището лично обяснява, разказва и показва на студентите стаите, къде какво се нахожда. Това е много важно, винаги има възможност да контактуваме с рецепцията и менеджер David, по всички възникващи въпроси, те винаги помагат на студентите. Учителите са страхотни, има възможност не само да учим, но наистина те се държат със учениците как то със приятели, имаме възможност да говорим със тях на много различни, интересни теми.

Всяка седмица има социални разходки- такива как музеи, достопримечателни места и паркове. Един път в две седмици се организира Pub-night, къде то има възможност да се запознаваш с нови студенти, от цялото училище.
В самото училище има Library, Social Club, Internet area , WI FI във цялото училище и canteen (столова), където може да се закусва и обядва, готвят страхотно и не е скъпо.

  • Училището се нахожда в много удобна location- помежду Baker Street и Bond Street ( това са едни от най- известните улици на Лондон. На улица а Baker Street живееше известния Шерлок Холмс.

Имах възможност да се запозная със страхотни хора- студенти от различни държави с които ще подържам връзка за много години, това лято искам да посетя една от колежките ми, която стана за мен близка приятелка. Най повече ми хареса , че всички бяхме от различни държави и имахме нужда да говорим само на английски, нямахме друг начин, това е най- хубавата практика.
Още съм много, много благодарна на семейството в която бях настанена. Живеех в английско семейство в просторна, голяма къща и имах своя стая в която живеех сама и в другите стаи имаше още 2 студента от други държави, които също учеха английски, как то мен, с които станахме много добри приятели, често ходихме на разходки и винаги говорихме на английски. Госпожата готвеше страхотно, имахме закуска и вечеря и всяка вечер беше доста весело, когато се събирахме всички заедно и говорихме на различни теми. На училище пътувах с метро- underground, много лесно и бързо, за пръв път бях лесно се ориентирала (стига да имаш google map).
Освен училището имах доста време за посещаване на забележителни места на града. Лондон наистина е прекрасен град, в който дори веднъж на живота трябва да се посети.

Много съм благодарна на агенция Диалог 359, за това че работят доста отговорно!
Всичко хубаво,
Татяна"


Повече информация за курса по английски език в Лондон, може да разгледате тук:
www.dialog359.com/projects/курс_по_английски_език_в_лондон_16__18_целогодишно