Курсове за възрастни в Констанц, едно красиво място в южна Германия

Начало Новини Курсове за възрастни в Констанц, едно красиво място в южна Германия
Курсове за възрастни в Констанц, едно красиво място в южна Германия
Курсове за възрастни в Констанц, едно красиво място в южна Германия


Констанц е стар и много красив немски град, появил се е преди стотици години на бреговете на Боденското Езеро /Bodensee/, наричано още Швабско море. Езерото е третото по големина в Европа, разположено е между Германия, Австрия и Швейцария. Три от най-големите острови в езерото са Райхенау (Reichenau); Майнау (Mainau) и Линдау (Lindau), а областта около бреговете, е известен регион с лозови масиви и вино производство.

В този град и регион с неповторим дух, може да се насладите на красотата от среща, между съвременното и устойчивото във времето, между майсторството на природата да създава красота и уменията на човека да гради история- катедрали, музеи, средновековни замъци.

Не случайно една от най- престижните учебни институции в Германия за преподаване на немски език, е избрала именно Констанц, като перфектно място за изграждане на своя учебна база там, която предлага курсове по немски език за възрастни. Атмосферата на града, предразполага своите гости бързо и лесно да се отпуснат и да усетят немският дух.

Училището посреща свои курсисти целогодишно. Всеки един желаещ, без значение от възраст или текущото му ниво на немски език, дори и начинаещ, може да се включи в обучение, защото никога не е късно да направим нещо добро за себе си или за близките си. 
За подробна информация по обучение и настаняване, моля вижте тук

Майнау, островът на цветята
Майнау, островът на цветята

о.Линдау, популярно място за водни спортове и отдих
остров Линдау, популярно място за водни спортове и отдих

Констанц- от птичи поглед
Констанц от птичи поглед